de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Tijdelijke gedenksteen Hartendief

Tijdelijke gedenksteen Hartendief

Een warme samenwerking komt soms op een onverwacht moment tot stand… Tijdens een uitvaartbeurs maakten wij kennis met Ludy Kapitein van Silent-Stones. Een creatieveling met jarenlange ervaring op het gebied van gedenktekens, urnen, asbewaringen en assieraden.
In samenwerking met Silent-Stones hebben wij nu “Hartendief” ontworpen. Een tijdelijke gedenksteen in de vorm van een liefdevol hart. Zo maakt u de rustplaats passend bij uw overledene en herkenbaar voor u als nabestaanden.
Het kan soms wel 8 tot 12 weken duren voordat een gedenksteen definitief geplaatst wordt. En misschien wilt u zich eerst nog rustig oriënteren? Een tijdelijke gedenksteen biedt dan prachtige mogelijkheden.
“Hartendief” bestaat uit twee natuurlijke gedeelten:
-             Een open rouwhart van wintervaste Vetplanten
-             Een gesloten groenstenen hart afkomstig uit Bali
Dit tijdelijke gedenkarrangement is onderhoudsvrij en gedurende het gehele jaar verkrijgbaar. Bij het ontwerp van “Hartendief” is rekening gehouden met een hoge weersbestendigheid. Het Mos tussen de Vetplanten zorgt voor voldoende afwatering zodat het geheel in een uitstekende conditie blijft. Met het veranderen van de seizoenen krijgen de Vetplanten zelfs kleine gekleurde bloemen.
Het groenstenen hart wordt handgemaakt en heeft een bolle vorm. Alle harten zijn hierdoor uniek. Indien gewenst straalt Silent-Stones de voornaam van uw dierbare in het hart. Wilt u meer informatie over dit proces? Zij zijn dagelijks bereikbaar en staan u graag te woord.
De komende maanden staat het ontwerp van meer tijdelijke gedenkstenen op de planning. Hartendief is echter nu al te bestellen. Neemt u vooral contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen over dit liefdevolle herdenkingsarrangement.