Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een product uit ons assortiment? Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar via 088 - 256 36 36. Tevens kunt u contact met ons opnemen door het toezenden van een e-mail aan info@uitvaartbloemistinmemoriam.nl of het invullen van ons contactformulier.

Wij werken hard aan het bieden van de hoogste kwaliteit rouwbloemen én service. Daarom ontvangen wij graag feedback van u. Voldeden onze bloemen niet aan uw verwachting? Laat het ons weten, dan zoeken we samen een passende oplossing.

Kom in contact

Veelgestelde vragen

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn € 7,50 per bezorgadres in Nederland. 

Kan ik de bloemen vandaag nog laten bezorgen?

Ja. Indien u het rouwboeket voor 10:00 uur besteld, kunnen uw bloemen nog diezelfde dag worden bezorgd. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Op welke dagen kan ik de bloemen laten bezorgen?

Wij bezorgen rouwstukken van maandag tot en met zaterdag (uitgezonderd feestdagen).

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Vanwege de beperkte houdbaarheid van bloemen is dit niet altijd mogelijk. Neem bij wijzigingen van uw bestelling, altijd contact op met onze klantenservice. Wij zijn dagelijks bereikbaar en staan u graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Ik zie het rouwstuk van mijn keuze niet op uw website staan, zijn er nog andere mogelijkheden?

Zeker! Wij kunnen een rouwarrangement op maat voor u samenstellen. Heeft u  specifieke wensen? Wij ziijn dagelijks bereikbaar via telnr 088 - 256 36 36.