de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een product uit ons assortiment?

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via 088 - 256 36 36.

U kunt ook contact met ons opnemen door het toezenden van een e-mail aan info@uitvaartbloemistinmemoriam.nl of het invullen van ons contactformulier.

Wij werken hard aan het bieden van de hoogste kwaliteit rouwbloemen én service. Daarom ontvangen wij graag feedback van u. Voldeden onze bloemen niet aan uw verwachting? Laat het ons weten, dan zoeken we samen een passende oplossing.

Kom in contact

Veelgestelde vragen

Kan ik telefonisch een rouwboeket bestellen?

Tuurlijk! Wij zijn iedere dag bereikbaar op telnr 088 - 256 36 36. Wij nemen uw bestelling telefonisch aan en zorgen dat uw bloemen keurig worden afgeleverd.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn € 9,50 per bezorgadres in Nederland. 

Kan ik ook een rouwboeket bestellen naar mijn eigen wensen?

Zeker! Wij kunnen een rouwboeket samenstellen volledig naar uw wensen. Heeft u specifiek bedrag of een bepaalde kleur in gedachten? Dan maken wij een mooi rouwboeket naar uw wensen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr 088 - 256 36 36. 

Kan ik de bloemen vandaag nog laten bezorgen?

Ja. Indien u het rouwboeket voor 10:00 uur besteld, kunnen uw bloemen nog diezelfde dag worden bezorgd. Uitgezonderd zon- en feestdagen.

Op welke dagen kan ik de bloemen laten bezorgen?

Wij bezorgen rouwstukken van maandag tot en met zaterdag (uitgezonderd feestdagen).

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Vanwege de beperkte houdbaarheid van bloemen is dit niet altijd mogelijk. Neem bij wijzigingen van uw bestelling, altijd contact op met onze klantenservice. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op telnr 088 - 256 36 36. Wij staan u graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Het annuleren van uw bestelling kan tot uiterlijk 24 uur voor het bezorgmoment. Helaas zijn wij altijd genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. De annuleringskosten van een online bestelling bedragen 10% van uw orderbedrag, met een minima van € 10,-.