de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Rouwtak bestellen

Het bestellen van een rouwtak voor een uitvaart binnen Nederland doet u bij UitvaartBloemist. De gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwtakken voor een condoleance, begrafenis of crematie.

Indien u een rouwtak voor 10:00 uur bestelt, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen in heel Nederland.

Rouwtak bestellen

Een rouwtak is een verzamelnaam voor diverse typen rouwbloemwerk. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist kunt u bij ons veel verschillende rouwtakken bestellen.

In het assortiment van Uitvaart-Bloemist vindt u onder meer rouwboeketten, rouwkransen, rouwharten, klassieke rouwstukken en moderne rouwstukken. Onze webshop toont u het grootste online assortiment van Nederland. Bovendien is het merendeel van onze rouwtakken in diverse maten en kleuren te bestellen.

Indien u het door u gewenste rouwarrangement heeft geselecteerd, kunt u deze snel en veilig via de webshop bestellen. Uiteraard bieden wij u hierbij de mogelijkheid uw bloemen te voorzien van een persoonlijke afscheidsgroet in de vorm van een rouwkaart of luxe rouwlint.

De ervaren arrangeurs van UitvaartBloemist stellen uw rouwtak vervolgens met gepaste zorg voor u samen. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en dagverse bloemen. Zo bent u verzekerd van een prachtige rouwtak voor uw dierbare overledene.

Rouwtak bezorgen

UitvaartBloemist bezorgt uw rouwtak op iedere door u gewenste locatie binnen Nederland. Zo bezorgen wij dagelijks rouwtakken bij crematoriums, uitvaartcentrums en begraafplaatsen maar ook op woonadressen.

Uitvaart-Bloemist bezorgd rouwbloemwerk onder meer in de volgende plaatsen: Amsterdam, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle.

Aanvullende informatie bestellen rouwtak

Wenst u meer informatie over het bestellen van een rouwtak? Of heeft u vooraf graag een persoonlijk advies van een van onze arrangeurs? Neemt u dan contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.