de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Rouwboeket Maastricht

Uitvaart-Bloemist is specialist op het gebied van rouwbloemen en uitvaartbloemen in Maastricht en omgeving.

Ons assortiment bevat onder meer rouwboeketten, rouwstukken en sympathieboeketten. Het assortiment rouwboeketten loopt uiteen van een subtiel rouwboeket tot een luxe rouwboeket. Uiteraard kunt u er voor kiezen om een rouwlint of rouwkaart aan het rouwboeket te laten bevestigen.

Indien u het boeket van uw keuze op onze webshop heeft geselecteerd, kunt u veilig en gemakkelijk online uw bestelling voor een rouwboeket in Maastricht plaatsen. Vervolgens maakt het team van Uitvaart-Bloemist uw rouwboeket met de uiterste zorg. Zo bent u zeker van een eervolle laatste bloemengroet.

Indien u uw bestelling voor een rouwboeket voor 10:00 uur heeft geplaatst, kunnen wij nog diezelfde dag uw bestelling bezorgen in Maastricht en nabij gelegen gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwboeket Maastricht bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket op iedere gewenste locatie in of rondom Maastricht. Bij een crematorium, kerk maar bijvoorbeeld ook op een woonadres. Enkele locaties waar Uitvaart-Bloemist haar rouwboeketten met grote regelmaat bezorgt zijn Begraafplaats Tongerseweg en Crematorium Walpot.

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwboeketten in de volgende gemeenten: Amby, Borgharen, Geleen, Geulle, Gronsveld, Heerlen, Herkenrade, Hoensbroek, Kunrade, Landgraaf, Maastricht, Margraten, Meersen, Nuth, Schimmert, Ullestraten, Valkenburg en Wijnandsrade.

Staat het rouwboeket van uw keuze niet op onze webshop? Of wilt u een bepaalde symboliek in het rouwboeket verwerkt zien? Mits het bloemenseizoen dit toelaat zijn de gediplomeerde bloemarrangeurs van Uitvaart-Bloemist in staat ieder gewenst rouwboeket voor u te creëren.

Neemt u in dit geval contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Informatie rouwboeket Maastricht

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwboeket in Maastricht of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.  

 

 

Ons rouwerk

Uitvaart-Bloemist beschikt over een uitgebreide collectie rouwwerk.

Rouwwerk