de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Rouwboeket Leiden

Uitvaart-bloemist is uw specialist op het gebied van rouwboeketten voor een condoleance of uitvaart in Leiden.

Van een subtiel rouwboeket met rozen tot een luxe rouwboeket met bloemen van het seizoen. Alle rouwboeketten zijn daarnaast in meerdere kleuren te bestellen.
Indien u het rouwboeket van uw keuze heeft geselecteerd kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling voor een rouwboeket in Leiden plaatsen. Onze arrangeurs behandelen uw bestelling vervolgens met de uiterste zorg en vakmanschap. Zo bent u verzekerd van een prachtig rouwboeket.

Indien u uw rouwboeket voor 10:00 uur besteld, kunnen wij deze nog diezelfde dag bezorgen in Leiden en omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwboeket bezorgen Leiden

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket op iedere gewenste locatie in of nabij Leiden. Op een woonadres, de begraafplaats maar bijvoorbeeld ook bij het uitvaartcentrum. Enkele locaties waar onze rouwboeketten met grote regelmaat worden bezorgt zijn: Uitvaartcentrum Monuta van der Luit, Uitvaartcentrum Monuta ’t Leidse Huys en Begraafplaats en Crematorium Rhijnhof.

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwboeketten onder meer in de volgende nabijgelegen gemeenten: Alphen aan den Rijn, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Woubrugge, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Staat het rouwboeket van uw wensen niet op onze webshop? Of wilt u graag een bepaalde karaktertrek in het rouwboeket naar voren laten komen? Het team van Uitvaart-Bloemist kan indien het bloemenseizoen dit toelaat, uw wens vertalen in een persoonlijk rouwboeket. Neemt u in dit geval contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

Informatie rouwboeket Leiden

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwboeket in Leiden of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Ons rouwerk

Uitvaart-Bloemist beschikt over een uitgebreide collectie rouwwerk.

Rouwwerk