de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Rouwboeket Leeuwarden

Uitvaart-Bloemist is een gespecialiseerde rouwwerkbloemist en actief in de omgeving van Leeuwarden. Wij hebben een breed assortiment rouwboeketten, rouwkransen en rouwstukken. In deze webshop vindt u dan ook een verscheidenheid aan rouwbloemwerk.

In de webshop kunt u het assortiment bekijken en snel en veilig uw bestelling voor een rouwboeket in Leeuwarden en omgeving plaatsen. Ook kunt u er hier voor kiezen om een rouwlint of rouwkaart aan het rouwboeket te laten bevestigen. Wij bieden u een kosteloos rouwkaart bij iedere online bestelling.

De arrangeurs van Uitvaart-Bloemist maken uw rouwboeket uitsluitend met dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van een prachtig rouwboeket. 

Indien u uw bestelling voor een rouwboeket voor 10:00 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag bezorgen in Leeuwarden en omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwboeket Leeuwarden bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket op iedere gewenste locatie in of nabij Leeuwarden. Bij een kerk, uitvaartcentrum maar bijvoorbeeld ook bij het crematorium. Enkele locaties waar Uitvaart-Bloemist haar rouwboeketten met grote regelmaat bezorgt zijn Uitvaartcentrum Noorderhof en Huizumer Begraafplaats.

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwboeketten in de volgende gemeenten: Barradeel, Berlikum, Bolsward, Broeksterwoude, Buitenpost, Burgum, Drachten, Dokkum, Dronryp, Franeker, Hallum, Harlingen, Irnsum, Kollum, Leeuwarden, Makkum, Oentsjerk, Oosterend, Oosterlittens, Sneek, Stiens, Surhuisterveen en de Westereen.

Staat het gewenste rouwboeket niet op onze webshop vermeld? Of wilt u een specifieke bloem of kleur in het rouwboeket verwerkt zien? Indien het bloemenseizoen dit toelaat kunnen onze arrangeurs ieder gewenst rouwboeket voor u maken. Neemt u in dit geval contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Rouwboeket Leeuwarden vraag

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwboeket in Leeuwarden of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Ons rouwerk

Uitvaart-Bloemist beschikt over een uitgebreide collectie rouwwerk.

Rouwwerk