de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Rouwboeket Assen

Uitvaart-Bloemist heeft een groot assortiment rouwboeketten voor een condoleance of uitvaart in Assen en omgeving. Uitvaart-Bloemist is gespecialiseerd in het maken van rouwarrangementen en biedt u diverse rouwboeketten.

In onze webshop kunt u het assortiment bekijken en snel en veilig uw bestelling voor een rouwboeket in Assen en omgeving plaatsen. Tevens kunt u ervoor kiezen om een rouwlint of rouwkaart aan het rouwboeket te laten bevestigen. Wij bieden u een kosteloos rouwkaart bij iedere bestelling. Het team van Uitvaart-Bloemist staat vervolgens garant voor een zorgvuldige afwerking van uw rouwboeket. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Indien u uw bestelling voor een rouwboeket voor 10:00 uur heeft geplaatst, kunnen wij uw boeket nog diezelfde dag  bezorgen in Assen en omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwboeket Assen bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket op iedere gewenste locatie in of rondom Assen. Bij een kerk, uitvaartcentrum maar bijvoorbeeld ook bij het crematorium. Enkele locaties waar Uitvaart-Bloemist haar rouwboeketten met grote regelmaat bezorgt zijn Rouwcentrum Crematorium De Boskamp en Begraafplaats de Boskamp.

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwboeketten niet alleen in Assen maar onder meer ook in de volgende plaatsen: Annen, Appelscha, Assen, Bakkeveen, Beetsterzwaag, Beilen, Borger, Diever, Drachten, Dwingeloo, Gieten, Gorredijk, Groningen, Haren, Haulerwijk, Hooghalen, Hoogersmilde, Marum, Norg, Oldeberkoop, Oosterwolde, Rolde, Schoonoord, Tynaarlo, Ureterp, Veenhuizen, Vries, Westerbork en Zuidlaren.  

Staat het gewenste rouwboeket niet op onze webshop vermeld? Of had u het boeket in een specifieke kleurstelling gewenst? Indien het bloemenseizoen dit toelaat kan ons team ieder gewenst rouwboeket voor u maken. Neemt u in dit geval contact met ons op via 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.  

Informatie rouwboeket Assen

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwboeket in Assen of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Ons rouwerk

Uitvaart-Bloemist beschikt over een uitgebreide collectie rouwwerk.

Rouwwerk