Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist biedt u een groot assortiment bloemstukken voor de begrafenis van uw dierbare. Bekijk ons assortiment nu en plaats uw bestelling veilig online. 100% bezorggarantie. 

Begrafenis bloemstuk

Het bestellen van een bloemstuk voor een begrafenis doet u veilig en snel bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn een gespecialiseerde uitvaartbloemist en leveren begrafenisbloemstukken door heel Nederland. Of u nu een bloemstuk voor een begrafenis in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Breda of bijvoorbeeld Rotterdam wenst, Uitvaart-Bloemist is u graag van dienst.

Bestellen bloemstuk begrafenis

Uitvaart-Bloemist heeft een groot assortiment bloemstukken voor een begrafenis. Wij bieden u onder meer biedermeiers, klassieke – en moderne rouwarrangementen, rouwkransen, rouwharten en kistbedekkingen. Al onze bloemstukken worden vervaardigd met gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van een waardige laatste bloemengroet.

Onze webshop toont u ons ruime assortiment begrafenisbloemen, bovendien is het merendeel van onze bloemstukken in diverse kleuren en maten te bestellen. Heeft u een specifieke wens betreft het bloemstuk voor de begrafenis van uw dierbare? Indien het bloemenseizoen dit toelaat, zijn de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist in staat om uw wens te vertalen naar een zeer persoonlijk bloemstuk.

Bezorgen bloemstuk begrafenis

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar bloemstukken voor een begrafenis op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats maar bijvoorbeeld ook een woonadres. Indien u uw bestelling voor een bloemstuk voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Kunt u de bloemen van uw keuze niet terugvinden op onze webshop en wilt u een persoonlijk advies? Of wenst u vooraf meer informatie betreft het bestellen bij Uitvaart-Bloemist? Neemt u in dit geval contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Lisianthus

Biedermeier met Lisianthus en diverse uitvaartbloemen

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Lisianthus

Rouwboeket met Lisianthus en diverse bloemen voor een begrafenis

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 144,95

Bekijken

Klassiek Zonnebloem

Rouwarrangement met Zonnebloem en Grassen

€ 149,95

Bekijken

Klassiek Phalaenopsis Druppel

Rouwarrangement met Phalaenopsis en Roos