de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Rouwstuk bestellen

Het bestellen van een rouwstuk voor een condoleance, begrafenis of crematie doet u veilig en gemakkelijk bij Uitvaart-Bloemist. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist bezorgen wij rouwstukken door heel Nederland. Of u nu een bloemstuk voor een begrafenis in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Breda of bijvoorbeeld Rotterdam wenst, de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist zijn u graag van dienst.

Uitvaart-Bloemist heeft een groot assortiment rouwstukken. Wij bieden u onder meer biedermeiers, klassieke – en moderne rouwarrangementen, rouwkransen, rouwboeketten, rouwharten en kistbedekkingen. Al onze arrangementen worden vervaardigd met gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Bovendien hebben al onze arrangeurs jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemwerk. Zo bent u verzekerd van een liefdevolle laatste bloemengroet.

Onze webshop toont u ons ruime assortiment rouwstukken waarvan u het meerendeel in diverse kleuren en maten kunt bestellen. Heeft u een specifieke wens betreft het rouwstuk van uw dierbare overledene? Indien het bloemenseizoen dit toelaat, zijn de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist in staat om uw wens te vertalen naar een zeer persoonlijk bloemstuk.

Bezorgen rouwstuk

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwstukken op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium, begraafplaats maar bijvoorbeeld ook een kerk. Indien u uw bestelling voor een rouwstuk voor 10:00 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Kunt u de bloemen van uw keuze niet terugvinden op onze webshop en wilt u een persoonlijk advies? Of wenst u vooraf meer informatie betreft het bestellen bij Uitvaart-Bloemist? Neemt u in dit geval contact met ons op via 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ons rouwerk

Uitvaart-Bloemist beschikt over een uitgebreide collectie rouwwerk.

Rouwwerk