de mooiste rouwboeketten voor een liefdevol afscheid

Rouwboeket Rotterdam

Uitvaart-Bloemist is gespecialiseerd in het maken van rouwboeketten voor een uitvaart, begrafenis, crematie of condoleance in Rotterdam. In onze webshop vindt u subtiele, moderne maar ook klassieke rouwboeketten.

U kunt uw bestelling voor een rouwboeket gemakkelijk en veilig online plaatsen. Ons team van gespecialiseerde bloemarrangeurs maakt uw rouwboeket vervolgens met de zorg die het verdient. Zo bent u verzekerd van een waardige laatste bloemengroet.

Indien u uw rouwboeket voor 10:00 bestelt, kunnen wij nog diezelfde dag uw rouwboeket bezorgen in Rotterdam en omgeving (uitgezonderd zon- en feestdagen). 

Bezorgen van een rouwboeket in Rotterdam

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket op elke gewenste locatie in Rotterdam en omgeving. Bij het uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats of bijvoorbeeld het crematorium. Enkele locaties waar wij onze rouwboeketten met grote regelmaat bezorgen zijn Crematorium/Begraafplaats Hofwijck, Begraafplaats Crooswijk en Crematorium Rotterdam.

Wij bezorgen onze rouwboeketten onder meer in de volgende plaatsen: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard (Oud-Beijerland), Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Kinderdijk, Moordrecht, Nieuw Lekkerland, Papendrecht, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse en Zwijndrecht.

Staat het gewenste rouwboeket niet op onze webshop? Of wilt u graag een bepaalde symboliek in het rouwboeket naar voren laten komen? Indien het bloemenseizoen dit toelaat is ons team in staat om ieder gewenst rouwboeket voor u te creëren. Neemt u in dit geval contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Aanvullende informatie rouwboeket Rotterdam

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwboeket in Rotterdam en omgeving? Of heeft u een andere vraag aan een van onze medewerkers? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ons rouwerk

Uitvaart-Bloemist beschikt over een uitgebreide collectie rouwwerk.

Rouwwerk