Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Op zoek naar een uitvaartbloemist in Leeuwarden? Uitvaart-Bloemist is uw specialist op het gebied van de mooiste bloemen voor een uitvaart in Leeuwarden en omgeving.

Uitvaartbloemist Leeuwarden

Uitvaart-Bloemist is de uitvaartbloemist van Leeuwarden en omgeving. Wij zijn een gespecialiseerd uitvaartbloemist en bieden u het grootste assortiment rouwbloemwerk van Leeuwarden en nabijgelegen gemeenten.

Indien u uw bestelling voor een rouwboeket in Leeuwarden voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag bezorgen op een adres in de regio Leeuwarden (uitgezonderd zon- en feestdagen).   

Uitvaartbloemen Leeuwarden bestellen

Wilt u bloemen bestellen voor een uitvaart in Leeuwarden? Uitvaart-Bloemist is uw specialist op het gebied van uitvaartbloemen. Met het grootste assortiment uitvaartbloemen vindt u bij ons een verscheidenheid aan rouwboeketten, rouwkransen, rouwstukken en kistbedekkingen. Uiteraard kunt u ons ook terecht voor het bestellen van een sympathieboeket of strooibloemen. Ons gehele assortiment rouwbloemwerk wordt vervaardigd met gebruik van dagverse (duurzame) bloemen en hoogwaardige materialen. Onze arrangeurs zijn daarnaast allen vakkundig opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring binnen de bloemenbranche. Het bestellen van uw uitvaartbloemen in Leeuwarden doet u gemakkelijk en veilig via onze webshop. Hier kunt u direct uw keuze voor een rouwboeket maken en deze voorzien van een persoonlijke afscheidsgroet. Heeft u een specifieke wens betreft uw uitvaartbloemen in Leeuwarden en kunt u deze niet terugvinden in ons aanbod? Ook zeker dan is het mogelijk uw bloemen te bestellen bij Uitvaart-Bloemist. Wij maken in dat geval graag rouwbloemen op maat voor u. Neemt u voor het bespreken van uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een persoonlijk bloemenafscheid.

Uitvaartbloemen bezorgen Leeuwarden

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw uitvaartbloemen op ieder door u gewenst adres in Leeuwarden of omgeving. Hierbij kunt u denken aan een kerk, begraafplaats, uitvaartcentrum maar bijvoorbeeld ook een verzorgingstehuis of crematorium. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist, realiseren wij ons als geen ander hoe zorgvuldig de bezorging van uw uitvaartbloemen behoort te zijn. Wij bezorgen uw bloemen ruim voor aanvang van de afscheidsplechtigheid zodat deze tijdig bij de overledene geplaatst kunnen worden.

Enige locaties in Leeuwarden waar Uitvaart-Bloemist haar uitvaartbloemen met grote regelmaat bezorgd zijn: Uitvaartcentrum Monuta Vroom & Keijzer, Crematorium Leeuwarden en Uitvaartcentrum Spanjaardslaan.

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw uitvaartbloemen niet alleen in Leeuwarden maar ook in plaatsen als: Barradeel, Berlikum, Bolsward, Broeksterwoude, Buitenpost, Burgum, Drachten, Dokkum, Dronryp, Franeker, Hallum, Harlingen, Irnsum, Kollum, Makkum, Oentsjerk, Oosterend, Oosterlittens, Sneek, Stiens, Surhuisterveen en de Westereen.

Bent u op zoek naar een uitvaartbloemist in Leeuwarden, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwarrangementen in geheel Nederland.  

Wenst u een persoonlijk advies over uw uitvaartbloemen in Leeuwarden? Of heeft u een andere vraag over het bestellen en bezorgen van uitvaartbloemen in Leeuwarden of een nabijgelegen gemeente? Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.  

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen