Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde uitvaartbloemist in Assen? Uitvaart-Bloemist biedt u een groot assortiment bloemen voor een uitvaart in Assen.

Uitvaartbloemist Assen

Bent u op zoek naar een uitvaartbloemist in Assen of omgeving? Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde uitvaartbloemist in Assen.

Indien u uw bestelling voor een rouwstuk voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij nog diezelfde middag uw rouwstuk bezorgen in Assen en omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Uitvaartbloemen bestellen Assen

Uitvaart-Bloemist is de online specialist op het gebied van uitvaartbloemen voor een condoleance of uitvaart in Assen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit biedermeiers, rouwboeketten, diverse klassieke en moderne rouwstukken, rouwkransen, rouwharten, kistbedekkingen, sympathieboeketten en strooibloemen. Bovendien is het merendeel van ons assortiment in diverse maten en kleuren te bestellen. Uiteraard bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw bloemen te voorzien van een afscheidsgroet in de vorm van een rouwkaart of luxe rouwlint. De arrangeurs van Uitvaart-Bloemist staan dagelijks voor u klaar om de mooiste arrangementen te creëren. Hierbij gaan zij met de uiterste zorg en kunde te werk en wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen.

Heeft u een vraag aan een van onze bloemisten over het bestellen van uitvaartbloemen in Assen of wilt u graag een persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op via 010 - 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

Uitvaartbloemen bezorgen Assen

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw uitvaartbloemen op iedere gewenste locatie in of rondom Assen. Hierbij kunt u denken aan het uitvaartcentrum, crematorium, begraafplaats maar bijvoorbeeld ook een huisadres. Enkele locaties waar Uitvaart-Bloemist haar bloemen met grote regelmaat bezorgt zijn Rouwcentrum en Crematorium de Boskamp, Yarden Naoberhuus afscheidshuis en de Noorderbegraafplaats.

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwstukken onder meer in de volgende gemeenten: Annen, Appelscha, Assen, Bakkeveen, Beetsterzwaag, Beilen, Borger, Diever, Drachten, Dwingeloo, Gieten, Gorredijk, Haulerwijk, Hooghalen, Hoogersmilde, Marum, Norg, Oldeberkoop, Oosterwolde, Rolde, Schoonoord, Tynaarlo, Ureterp, Veenhuizen, Vries, Westerbork en Zuidlaren.

Bent u op zoek naar een uitvaartbloemist in Assen maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een liefdevol afscheid met bloemen.  

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen