Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist is uw bloemist voor het bestellen van een rouwtak in Leiden. Wij bieden u een groot assortiment hoogwaardig rouwbloemwerk voor Leiden en omgeving.

Rouwtak Leiden

Een rouwtak bestellen voor een uitvaart in Leiden? Uitvaart-Bloemist is uw specialist voor het realiseren van een persoonlijk afscheid met bloemen in Leiden en omgeving. Wij bieden u een divers assortiment rouwtakken welke allen geschikt zijn voor een uitvaart in Leiden.

Indien u uw bestelling voor een rouwtak voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen op een adres in Leiden of nabijgelegen gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwtak Leiden bestellen

Bij het bestellen van een rouwtak in Leiden zijn er diverse mogelijkheden. Uitvaart-Bloemist biedt u rouwbloemwerk in diverse stijlen en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een modern rouwboeket of juist een klassiek rouwstuk. Via onze webshop kunt u snel en veilig uw bestelling voor een rouwtak in Leiden plaatsen. Uiteraard bieden wij u hierbij de mogelijkheid uw rouwtak te voorzien van een persoonlijke laatste groet. Dit kan in de vorm van een rouwkaart of luxe rouwlint. Na het plaatsen van uw bestelling voor een rouwtak in Leiden, gaan onze vakkundige arrangeurs voor u aan het werk. Zij selecteren de bloemen zo dat deze op de dag van de uitvaart op hun mooist zijn. Bovendien maken zij zoveel mogelijk gebruik van duurzaam geteelde bloemen en hoogwaardige materialen. Naast het plaatsen van uw bestelling via onze webshop is het ook mogelijk een rouwtak op maat te bestellen bij Uitvaart-Bloemist. Indien u het rouwbloemwerk van uw wensen niet kunt terugvinden in het online assortiment, kunnen wij u ook zeer zeker van dienst zijn. Wellicht had uw dierbare overledene een favoriete bloem of kleur? Of wenst u een symboliek naar voren te brengen middels de bloemen? Indien het bloemenseizoen dit toelaat, kunnen onze arrangeurs iedere door u gewenste rouwtak, op maat voor u samenstellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor het bespreken van de diverse mogelijkheden.  

Rouwtak Leiden bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt dagelijks vele verschillende rouwtakken bij de diverse uitvaartlocaties in Leiden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de bezorging van een rouwkrans bij Crematorium Rhijnhof en de bezorging van een rouwhart bij Uitvaartcentrum Monuta van der Luit. Uw rouwtak wordt met grote zorgvuldigheid bezorgt op ieder door u gewenst adres in Leiden en omgeving. Indien de overledene thuis is opgebaard, is het dus ook zeker mogelijk uw bloemen op het woonadres te laten bezorgen. Wenst u een persoonlijk advies over het moment waarop u uw rouwtak zult laten bezorgen? Neemt u dan contact met ons op. Onze arrangeurs zijn dagelijks bereikbaar voor het geven van advies en informatie.

Heeft u een vraag over het bestellen of bezorgen van een rouwtak in Leiden? Of wenst u een persoonlijk advies van een van onze arrangeurs? Uitvaart-Bloemist is dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 010 – 52 232 15 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.  

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen