Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Wilt u een rouwtak bestellen voor een uitvaart? Uitvaart-Bloemist biedt u het grootste online assortiment rouwtakken van Nederland. Bloemwerk gemaakt door ervaren arrangeurs.

Rouwtak bestellen

Het bestellen van een rouwtak voor een uitvaart binnen Nederland doet u bij Uitvaart-Bloemist. De gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwtakken voor een condoleance, begrafenis of crematie.

Indien u uw bestelling voor een rouwtak voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze indien gewenst nog diezelfde dag voor u bezorgen in heel Nederland (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwtak bestellen

Een rouwtak is een verzamelnaam voor diverse typen rouwbloemwerk. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist kunt u bij ons veel verschillende rouwtakken bestellen. In het assortiment van Uitvaart-Bloemist vindt u onder meer rouwboeketten, rouwkransen, rouwharten, klassieke rouwstukken en moderne rouwstukken. Onze webshop toont u het grootste online assortiment van Nederland. Bovendien is het merendeel van onze rouwtakken in diverse maten en kleuren te bestellen. Indien u het door u gewenste rouwarrangement heeft geselecteerd, kunt u deze snel en veilig via de webshop bestellen. Uiteraard bieden wij u hierbij de mogelijkheid uw bloemen te voorzien van een persoonlijke afscheidsgroet in de vorm van een rouwkaart of luxe rouwlint. De ervaren arrangeurs van Uitvaart-Bloemist stellen uw rouwtak vervolgens met gepaste zorg voor u samen. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en dagverse bloemen. Zo bent u verzekerd van een prachtige rouwtak voor uw dierbare overledene.

Rouwtak bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwtak op iedere door u gewenste locatie binnen Nederland. Zo bezorgen wij dagelijks rouwtakken bij crematoriums, uitvaartcentrums en begraafplaatsen maar ook op woonadressen. Uitvaart-Bloemist bezorgd rouwbloemwerk onder meer in de volgende plaatsen: Amsterdam, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle.

Aanvullende informatie bestellen rouwtak

Wenst u meer informatie over het bestellen van een rouwtak? Of heeft u vooraf graag een persoonlijk advies van een van onze arrangeurs? Neemt u dan contact met ons op via telnr 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen