Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist is uw specialist voor het bestellen van een rouwtak in Assen. De mooiste rouwtakken voor een liefdevol afscheid van uw dierbare. Rouwtakken in Assen gemaakt door vakkundige arrangeurs.

Rouwtak Assen

Wenst u een rouwtak voor een afscheid in Assen? Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde uitvaartbloemist met een groot assortiment rouwtakken en rouwboeketten voor Assen en omgeving.

Indien u uw bestelling voor een rouwtak in Assen voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze zelfs nog diezelfde middag bezorgen op ieder door u gewenst adres in Assen en omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwtak Assen bestellen

Een rouwtak bestellen voor Assen doet u bij uitvaart-Bloemist. Wij bieden u diverse rouwtakken welke allen geschikt zijn om te bestellen voor een afscheid in Assen. In ons ruime assortiment vindt u onder meer rouwboeketten, rouwkransen en rouwstukken. Bovendien is het merendeel van onze rouwtakken in diverse maten en kleuren te bestellen. Het bestellen van een rouwtak in Assen doet u veilig en snel via onze webshop. Heeft u echter een specifieke wens betreft de bloemen voor uw dierbare overledene? Ook dan kan Uitvaart-Bloemist u van dienst zijn. Onze vakkundige arrangeurs zijn in staat iedere door u gewenste rouwtak op maat voor u te maken. Het bestellen van uw rouwtak in Assen verloopt in dat geval telefonisch. Onze arrangeurs nemen graag de tijd om u te adviseren en de diverse mogelijkheden te bespreken. Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Rouwtak Assen bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt dagelijks rouwtakken in Assen en nabijgelegen gemeenten. Als specialist op het gebied van rouwbloemen, weten wij als geen ander hoe zorgvuldig de bezorging van uw rouwtak dient te geschieden. Bovendien bezorgen wij rouwtakken op ieder door u gewenst adres in Assen en omgeving. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium maar bijvoorbeeld ook een huisadres. Enkele locaties in Assen waar onze rouwtakken met grote regelmaat worden bezorgd zijn: Rouwcentrum en Crematorium De Boskamp, Afscheidshuis Naoberhuus en Uitvaartcentrum Midden-Drenthe.

Naast het bezorgen van uw rouwtak in Assen, bezorgt Uitvaart-Bloemist ook rouwbloemen in de volgende nabijgelegen plaatsen: Amen, Anderen, Assen, Balloo, Beilen, Deurze, Ees, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Elp, Emmen, Gasteren, Gieten, Grolloo, Haren, Hoogeveen, Hoogezand, Hooghalen, Loon, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Rolde, Smilde, Taarlo, Tynaarlo, Veenhuizen, Westerbork, Zuidlaren, Zuidvelde.

Wilt u een rouwtak bestellen maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwtakken op ieder door u gewenst adres in Nederland.

Heeft u een vraag betreft het bestellen of bezorgen van een rouwtak in Assen of omgeving? Of wenst u een persoonlijk advies over de bloemen voor uw dierbare overledene? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr. 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een liefdevolle laatste bloemengroet.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen