Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een rouwstuk in Leiden doet u bij uw gespecialiseerde uitvaartbloemist. Uitvaart-Bloemist biedt u een groot assortiment rouwstukken en rouwboeketten voor een afscheid in Leiden en omgeving.

Rouwstuk Leiden

Uitvaart-Bloemist biedt u een groot aantal rouwstukken voor een uitvaart in Leiden. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist vindt u bij ons rouwstukken in diverse stijlen en prijsklassen. Voor het bestellen van uw rouwstuk in Leiden bent u bij Uitvaart-Bloemist aan het juiste adres.

Indien u uw bestelling voor een rouwstuk in Leiden voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij uw bloemstuk nog diezelfde dag bezorgen op ieder door u gewenst adres in de omgeving van Leiden. (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwstuk Leiden bestellen

U wilt een rouwstuk bestellen voor een uitvaart in Leiden? Uitvaart-Bloemist is de vertrouwde bloemist op het gebied van rouwboeketten en rouwstukken in Leiden en nabijgelegen plaatsen. Vanuit onze ruime assortiment kunt u rouwstukken bestellen voor een waardig afscheid van uw dierbare. Welke stijl u ook wenst, klassiek en bloemrijk, subtiel en ingetogen, kleurrijk en luchtig gearrangeerd, Uitvaart-Bloemist biedt u een ruime keuze. Het bestellen van een rouwstuk in Leiden doet u veilig en snel via onze webshop. Hier vindt u tal aan verschillende rouwstukken welke u kunt voorzien van een rouwkaart of luxe rouwlint. Wenst u een persoonlijk advies betreft het bestellen van een rouwstuk in Leiden? Onze vakkundige arrangeurs staan dagelijks tot uw beschikking voor het geven van informatie. Zij zijn allen vakkundig opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemwerk. Bovendien zijn zij in staat ieder door u gewenst rouwstuk op maat voor u te maken. Wanneer u een specifieke wens heeft betreft uw rouwstuk in Leiden, is het dus ook zeker mogelijk deze bij Uitvaart-Bloemist te bestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden omtrent een liefdevol bloemenafscheid.  

Rouwstuk Leiden bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt dagelijks rouwstukken in Leiden en omliggende plaatsen. Het bezorgen van uw rouwstuk in Leiden doet Uitvaart-Bloemist bovendien uiterst zorgvuldig. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist realiseren wij ons als geen ander dat een tijdige bezorging vereist is. Uitvaart-Bloemist bezorgt uw bloemen ruim voor aanvang van de afscheidsplechtigheid, zodat uw rouwstuk tijdig bij de overledene geplaatst kan worden. Enkele voorbeelden van uitvaartlocaties in Leiden waar onze rouwstukken met grote regelmaat worden bezorgd zijn: Uitvaartcentrum ’t Leidse Huys, Crematorium en Begraafplaats Rhijnhof, Uitvaartcentrum Monuta van der Luit.

Naast het bezorgen van uw rouwstuk in Leiden bezorgen wij ook rouwstukken in nabijgelegen plaatsen als: Alphen aan den Rijn, Den Haag, Driehuis, Haarlemmermeer, Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Stompwijk, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Woubrugge, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Wilt u een rouwstuk bestellen voor een uitvaart in de omgeving van Leiden, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwwerk op ieder door u gewenst adres in Nederland.

Voorafgaand meer informatie betreft het bestellen en bezorgen van een rouwstuk in Leiden? Of wenst u een persoonlijk advies van een van onze vakkundige arrangeurs?? Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr. 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een persoonlijke laatste bloemengroet.  

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen