Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een rouwstuk in Assen doet u bij Uitvaart-Bloemist. Groot assortiment stijlvolle rouwstukken voor een afscheid in Assen en omgeving. Bloemwerk gemaakt door ervaren arrangeurs.

Rouwstuk Assen

Op zoek naar een rouwstuk voor een uitvaart in Assen? Uitvaart-Bloemist is uw specialist op het gebied van rouwstukken en rouwboeketten in Assen en omgeving. Met het grootste assortiment specialistisch bloemwerk van Nederland bieden wij u rouwstukken in diverse stijlen en prijsklassen.

Indien u uw bestelling voor een rouwstuk in Assen voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze zelfs nog diezelfde middag voor u bezorgen op een adres in Assen of nabijgelegen gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwstuk Assen bestellen

Het bestellen van een rouwstuk in Assen doet u bij Uitvaart-Bloemist. Of u nu op zoek bent naar een luchtig rouwstuk met kleurrijke veldbloemen of juist een klassiek rouwstuk met witte Rozen, bij Uitvaart-Bloemist vindt u het allemaal. Al onze rouwstukken zijn uitermate geschikt om te bestellen voor een afscheid in Assen. Bovendien bent u met het bestellen van uw rouwstuk bij Uitvaart-Bloemist, verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet. Onze vakkundige arrangeurs maken uw bloemwerk met gepaste zorg en hebben veel oog voor een perfecte afwerking van uw rouwstuk. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse (duurzame) bloemen en hoogwaardige materialen. Het bestellen van uw rouwstuk in Assen en omgeving doet u gemakkelijk via onze webshop. Hier vindt u een verscheidenheid aan rouwarrangementen. Kunt u het rouwstuk van uw wensen niet terugvinden op onze webshop? Ook dan is het mogelijk een rouwstuk in Assen bij Uitvaart-Bloemist te bestellen. Indien het bloemenseizoen dit toelaat kunnen wij uw bloemenwens vertalen in een zeer persoonlijk rouwstuk. Neemt u voor het bespreken van de diverse mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een liefdevol afscheid met bloemen.

Rouwstuk Assen bezorgen

Het bezorgen van uw rouwstuk in Assen doet Uitvaart-Bloemist zeer zorgvuldig. Bovendien bezorgen wij rouwbloemen op ieder door u gewenst adres in Assen of nabijgelegen gemeeenten. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium, kerk maar bijvoorbeeld ook een woonadres. In de regio Assen bezorgen wij onze rouwstukken met grote regelmaat bij: Rouwcentrum en Crematorium de Boskamp, Uitvaartcentrum het Naoberhuus en de Zuiderbegraafplaats.

In de regio Assen bezorgt Uitvaart-Bloemist uw rouwstuk niet alleen in Assen maar ook in plaatsen als: Annen, Appelscha, Bakkeveen, Beetsterzwaag, Beilen, Borger, Diever, Drachten, Dwingeloo, Emmen, Gieten, Gorredijk, Haren, Haulerwijk, Hooghalen, Hoogersmilde, Marum, Norg, Oldeberkoop, Oosterwolde, Rolde, Schoonoord, Smilde, Stadskanaal, Tynaarlo, Ureterp, Veenhuizen, Vries, Westerbork en Zuidlaren.

Wilt u een rouwstuk bestellen voor een afscheid in Assen of een nabijgelegen plaats, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwbloemen in iedere plaats in Nederland.

Heeft u een vraag over het bestellen en bezorgen van een rouwstuk in Assen? Of wenst u een persoonlijk advies van een van onze arrangeurs? Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen