Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Wilt u een rouwkrans bestellen voor een uitvaart in Rotterdam of omgeving? Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist met een groot assortiment rouwkransen.

Rouwkrans Rotterdam

Uitvaart-Bloemist is gespecialiseerd in het maken van rouwkransen voor een condoleance, begrafenis of crematie in Rotterdam of omliggende gemeenten. In het assortiment van Uitvaart-Bloemist vindt u subtiele rouwkransen maar ook luxe, bloemrijke rouwkransen waarin de mooiste Rozen worden verwerkt. Uiteraard kunt u uw rouwkrans voorzien van een rouwkaart of rouwlint. Via onze webshop kunt u veilig en snel uw bestelling voor een rouwkrans in Rotterdam of omgeving plaatsen. Onze gediplomeerde arrangeurs maken uw krans vervolgens met gepaste zorg en vakkennis. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans in Rotterdam of omgeving, voor 10:30 uur heeft geplaatst, kan Uitvaart-Bloemist uw rouwkrans nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwboeket bezorgen in Rotterdam

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwkrans op iedere gewenste locatie in Rotterdam of nabijgelegen gemeenten. Bij een woonadres, kerk, begraafplaats of bijvoorbeeld het uitvaartcentrum. Enkele locaties waar wij onze rouwkransen met grote regelmaat bezorgen zijn Yarden Crematorium en Uitvaartcentrum Rotterdam, Crematorium Hofwijk en Monuta Memoriam. Wij bezorgen onze rouwkransen in de volgende plaatsen: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard (Oud-Beijerland), Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Kinderdijk, Moordrecht, Nieuw Lekkerland, Papendrecht, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse en Zwijndrecht.

Staat de rouwkrans van uw wensen niet op onze webshop? Of had u graag een specifieke bloem in de rouwkrans verwerkt willen zien? Indien het bloemenseizoen dit toelaat is het team van Uitvaart-Bloemist in staat om iedere gewenst krans voor u te creëren. Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier, zodat wij samen uw wensen en bijbehorende mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen u graag.

Aanvullende informatie rouwkrans Rotterdam

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwkrans in de omgeving van Rotterdam? Of heeft u een andere vraag aan een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen