Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

De mooiste rouwkransen bestelt u veilig en snel bij Uitvaart-Bloemist. De gespecialiseerde uitvaartbloemist met een groot assortiment rouwkransen.

Rouwkrans Maastricht

Wilt u een rouwkrans bestellen voor een condoleance, begrafenis of crematie in Maastricht of omgeving? Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwbloemen in Maastricht.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde dag  nog uw rouwkrans bezorgen in Maastricht of nabijgelegen gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwkrans Maastricht bestellen

Als gespecialiseerd uitvaartbloemist omvat het assortiment van Uitvaart-Bloemist een diversiteit aan rouwkransen. Of u nu op zoek bent naar een ingetogen krans of juist een luxe rouwkrans met de mooiste Rozen, bij Uitvaart-Bloemist bent u aan het juiste adres. Naast rouwkransen bestaat het assortiment onder meer uit rouwboeketten, klassieke- en moderne rouwarrangementen en biedermeiers. Bovendien is het merendeel van onze rouwstukken in diverse maten en kleuren te bestellen. Via deze webshop kunt u snel ons aanbod bekijken en veilig en snel uw bestelling voor een rouwkrans in Maastricht plaatsen. Onze arrangeurs maken uw krans vervolgens met dagverse bloemen, hoogwaardige materialen en gepaste zorg en vakkennis. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Rouwkrans Maastricht bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwkransen op iedere door u gewenste locatie in of nabij Maastricht. Zo kunt u denken aan een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium maar bijvoorbeeld ook een kerk of woonadres. Enkele locaties waar wij onze bloemen met grote regelmaat bezorgen zijn onder meer Uitvaartcentrum Dela Maastricht, Crematorium Walpot Eijsden en Uitvaartcentrum Sassen Dielemans Dickhaut.

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwkransen onder meer in de volgende plaatsen: Amby, Borgharen, Geleen, Geulle, Gronsveld, Heerlen, Herkenrade, Hoensbroek, Kunrade, Landgraaf, Maastricht, Margraten, Meersen, Nuth, Schimmert, Ullestraten, Valkenburg en Wijnandsrade.

Informatie rouwkrans Maastricht

Staat de rouwkrans van uw wensen niet op onze webshop? Indien het bloemenseizoen dit toelaat, zijn onze arrangeurs in staat iedere door u gewenste krans, op maat voor u te maken. Neemt u in dat geval contact met ons op via telnr. 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen