Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Een rouwkrans bestellen voor een uitvaart in Den Bosch? Uitvaart-Bloemist biedt u een ruim assortiment rouwkransen gemaakt door ervaren arrangeurs.

Rouwkrans Den Bosch

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwkransen in Den Bosch en omgeving. Wij hebben ons volledig toegelegd op het samenstellen van de mooiste rouwkransen voor een condoleance of uitvaart in Den Bosch en nabijgelegen gemeenten.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij uw rouwkrans nog dezelfde dag bezorgen in Den Bosch en omgeving (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwkrans bestellen Den Bosch

Uitvaart-Bloemist is gespecialiseerd in het maken van rouwkransen voor een condoleance, begrafenis of crematie in Den Bosch. Of u nu op zoek bent naar een ingetogen, subtiele krans of juist een luxe, bloemrijke rouwkrans, in ons ruime assortiment vindt u bloemwerk in diverse stijlen. Naast rouwkransen bestaat ons assortiment onder meer uit rouwboeketten en klassieke- en moderne rouwarrangementen. Via onze webshop kunt u veilig en snel uw bestelling voor een rouwkrans in Den Bosch of omgeving plaatsen. Uiteraard kunt u hier tevens de keuze maken om uw rouwkrans te voorzien van een persoonlijke afscheidsgroet in de vorm van een rouwkaart of rouwlint. Onze ervaren arrangeurs maken uw krans vervolgens met gepaste zorg en liefde. Zo bent u verzekerd van een waardig afscheid met bloemen.

Kunt u de rouwkrans van uw wensen niet terugvinden op onze webshop? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze bekwame arrangeurs in staat iedere door u gewenste krans samen te stellen. Neemt u in dat geval contact met ons op via 010 - 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Rouwkrans bezorgen Den Bosch

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwkransen op iedere door u gewenste locatie in of nabij Den Bosch. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium, huisadres maar bijvoorbeeld ook een kerk of begraafplaats. Enkele locaties waar Uitvaart-Bloemist haar rouwkransen met grote regelmaat bezorgt zijn Crematorium Rosmalen, Uitvaartcentrum Dela Den Bosch en uitvaartcentrum Klopper & Kramer.

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwkransen onder meer in de volgende gemeenten: Aalburg, Andel, Berlicum, Boxtel, Drunen, Eethen, Elshout, Haaren, Heesch, Heeswijk Dinter, Kaatsheuvel, Nieuwkuijk, Oss, Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, Scheijndel, Uden, Udenhout, Veghel, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Zaltbommel en Zuilichem.

Informatie rouwkrans Den Bosch

Wilt u vooraf graag een persoonlijk advies van een van onze ervaren bloemisten? Of wilt u meer informatie betreft het bestellen van een rouwkrans in Den Bosch? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.  

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen