Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Wilt u een rouwkrans bestellen voor een uitvaart in Amsterdam of omgeving? Uitvaart-Bloemist biedt u een groot assortiment prachtige rouwkransen voor een uitvaart in Amsterdam.

Rouwkrans Amsterdam

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde uitvaartbloemist op het gebied van rouwkransen in Amsterdam en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een subtiele rouwkrans of juist een luxe, bloemrijke rouwkrans, Uitvaart-Bloemist biedt u een groot assortiment. Via deze webshop kunt u ons assortiment rouwkransen bekijken en veilig uw bestelling voor een rouwkrans in Amsterdam plaatsen. Onze vakkundige arrangeurs maken uw rouwkrans vervolgens met gepaste zorg. Zo bent u verzekerd van een waardig bloemenafscheid.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde dag  nog uw krans bezorgen in Amsterdam en omgeving (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwkrans bezorgen Amsterdam

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwkrans op iedere door u gewenste locatie in of nabij Amsterdam. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, kerk, crematorium maar bijvoorbeeld ook een woonadres. Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwkransen onder meer in de volgende gemeenten:  Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Beemster, Bergen, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Diemen, Enkhuizen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hilversum, Huizen, Landsmeer, Laren, Leimuiden, Naarden, Purmerend, Schorl, Uithoorn, Uitgeest, Velsen, Waterland, Wormerveer, Zaanstad en Zandvoort.

Staat de door u gewenste rouwkrans niet op onze webshop? Of wilt u graag een specifieke bloem of kleur in de rouwkrans verwerkt zien? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze arrangeurs in staat om iedere gewenste rouwkrans voor u te maken. Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een passend afscheid met bloemen.

Informatie rouwkrans Amsterdam

Wilt u meer informatie over het bestellen van een rouwkrans in Amsterdam en omgeving? Of wilt u een persoonlijk advies van een van onze bloemisten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen