Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een rouwboeket in Haren doet u bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste rouwboekketen voor een uitvaart in Haren.

Rouwboeket Haren

Wilt u een rouwboeket bestellen voor een afscheid in Haren? Uitvaart-Bloemist is uw specialist op het gebied van rouwboeketten in Haren en omgeving.  

Indien u uw bestelling voor een rouwboeket in Haren voor 10:30 uur heeft geplaatst, zouden wij deze nog diezelfde middag kunnen bezorgen in Haren en nabijgelegen plaatsen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwboeket Haren bestellen

Wenst u een rouwboeket te bestellen voor een uitvaart in Haren? Het bestellen van een rouwboeket in Haren doet u bij een gespecialiseerd uitvaartbloemist, Uitvaart-Bloemist. Wij bieden u een breed assortiment rouwbloemwerk waaronder rouwkransen, rouwharten, rouwstukken en rouwboeketten. Bovendien is het merendeel van onze rouwboeketten in diverse maten en kleuren te bestellen.

Het plaatsen van uw bestelling voor een rouwboeket in Haren gaat via deze webshop eenvoudig en snel. Uiteraard bieden wij u hierbij de keuze uw rouwboeket te voorzien van een persoonlijke afscheidsgroet in de vorm van een kosteloos rouwkaart of luxe rouwlint.

Heeft u een specifieke wens betreft uw boeket en kunt u deze niet terugvinden in ons assortiment? De arrangeurs van Uitvaart-Bloemist kunnen indien het bloemenseizoen dit toelaat, ieder rouwboeket op maat voor u samenstellen. Hierbij gaan zij met grote zorgvuldigheid te werk en maken uitsluitend gebruik van dagverse bloemen. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Rouwboeket Haren bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt dagelijks rouwboeketten in Haren. Het bezorgen van uw rouwboeket in Haren doet Uitvaart-Bloemist zeer secuur. Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket op elke door u gewenste locatie in de omgeving van Haren. Zo kunt u denken aan een verzorgingstehuis, kerk, begraafplaats, uitvaartcentrum maar bijvoorbeeld ook een crematorium.

Enige locaties in Haren waar Uitvaart-Bloemist haar rouwboeketten met grote regelmaat bezorgt zijn: Uitvaartcentrum Monuta Dalmolen, Crematorium Groningen en Crematorium Ommeland en Stad.

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket onder meer in de volgende plaatsen nabij Haren: Assen, Blankeweer, Eelderwolde, Essen, Glimmen, Groningen, Haren, Hoogezand, Noordlaren, Onnen, Paterswolde, Rhee, Tynaarlo, Veendam, Vries, Waterhuizen, Westerbroek, Yde, Zuidlaren.

Wilt u een rouwboeket bestellen voor een uitvaart in Haren maar staat de door u gewenste plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwboeket in iedere door u gewenste plaats binnen Nederland.

Wilt u meer informatie over het bestellen en laten bezorgen van een rouwboeket in Haren? Of wenst u een persoonlijk advies van een van onze arrangeurs? Neemt u in dat geval contact met ons op via telnr 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen