Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Op zoek naar een ervaren bloemist in Leiden voor het bestellen van uw rouwboeket? Uitvaart-Bloemist is de gespecialiseerde uitvaartbloemist van Leiden en omgeving. Een grote keuze in rouwboeketten en rouwstukken voor een liefdevol afscheid.

Bloemist Leiden

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde, gerenommeerde bloemist in Leiden. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist van Leiden bieden wij u diverse bloemarrangementen voor een liefdevol afscheid. Uitvaart-Bloemist is de ervaren bloemist op het gebied van rouwbloemwerk in Leiden en nabijgelegen plaatsen.

Indien u uw bestelling voor bloemen in Leiden voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij uw bloemen nog diezelfde dag bezorgen op ieder door u gewenst adres in de regio Leiden (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemen Leiden bestellen

Het bestellen van bloemen voor een uitvaart in Leiden doet u bij Uitvaart-Bloemist. De ervaren bloemist van Leiden en omgeving. Bij ons bestelt u de mooiste bloemen voor een uitvaart in Leiden. Wij hebben ons volledig toegelegd in het creëren van liefdevolle rouwharten, bloemrijke rouwboeketten en eigentijdse rouwkransen. Maar ook voor het bestellen van sympathiebloemen in Leiden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor het samenstellen van uw bloemen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste producten van de natuur: dagverse (duurzame) bloemen en hoogwaardige materialen. Bovendien wordt uw bloemwerk vervaardigd door ware top-arrangeurs. Vakkundige bloemisten met jarenlange ervaring op het gebied van afscheidsbloemen.

Het bestellen van uw bloemen in Leiden doet u veilig en snel via onze webshop. Hier vindt u tal aan rouwboeketten en rouwarrangementen, stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld door onze arrangeurs.

Staat het bloemwerk van uw keuze echter niet op onze webshop? Ook dan is het mogelijk uw bloemen in Leiden bij Uitvaart-Bloemist te bestellen. Mits het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze arrangeurs in staat uw wens te vertalen naar een zeer persoonlijk bloemstuk. Wij nemen graag de tijd om u een passend advies te geven. Neemt u voor het bespreken van uw wensen en het bestellen van uw bloemen in Leiden, contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Bloemen Leiden bezorgen

Als gespecialiseerd uitvaartbloemist bezorgen wij dagelijks bloemen in Leiden. Hierbij kunt u denken aan locaties als rouwcentrums, crematoriums maar bijvoorbeeld ook begraafplaatsen of woonadressen. Uitvaart-Bloemist bezorgt bloemen op ieder door u gewenst adres in Leiden en omgeving. Met onze ervaring weten wij als geen ander hoe de bezorging van uw rouwbloemen behoort te verlopen. Wij bezorgen uw bloemen in Leiden ruim voor aanvang van de uitvaartdienst, zodat deze tijdig bij de overledene geplaatst kunnen worden.

Uitvaart-Bloemist bezorgt niet alleen bloemen in Leiden maar ook in nabijgelegen plaatsen als: Alphen aan den Rijn, Den Haag, Driehuis, Haarlemmermeer, Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Stompwijk, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Woubrugge, Zoetermeer en Zoeterwoude.

Enige locaties in Leiden waar wij onze uitvaartbloemen met grote regelmaat bezorgen zijn: Uitvaartcentrum Monuta van der Luit, Uitvaartcentrum ’t Leidse Huys, Crematorium en Begraafplaats Rhijnhof.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde bloemist in of nabij Leiden, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt bloemen op ieder door u gewenst adres in Nederland.

Wenst u een persoonlijk advies betreft uw bloemen in Leiden? Of heeft u een andere vraag aan een van onze professionele bloemisten? Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr. 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een waardige laatste bloemengroet.  

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen