Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist in de omgeving van Assen. Uw bloemist voor het bestellen van bloemen voor een uitvaart in Assen en nabijgelegen plaatsen.

Bloemist Assen

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwbloemen in Assen. Wij zijn dé bloemist in Assen die zich volledig heeft toegelegd in het realiseren van een liefdevol afscheid met bloemen. In ons assortiment vindt u diverse typen rouwbloemwerk voor een uitvaart in Assen.

Indien u uw bestelling voor bloemen in Assen voor 10:30 heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag bezorgen op een adres in Assen en omgeving (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemen Assen bestellen

Het bestellen van bloemen voor een uitvaart in Assen doet u bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn de gespecialiseerde bloemist op het gebied van bloemen voor een uitvaart. Met het grootste assortiment rouwbloemwerk van Nederland, vindt u bij ons een diversiteit aan rouwarrangementen en rouwboeketten. Of u nu op zoek bent naar een bloemrijke rouwkrans met de mooiste Rozen of een eigentijds rouwboeket met Orchideeën, Uitvaart-Bloemist biedt het u allemaal.

Het bestellen van bloemen voor een uitvaart in Assen doet u gemakkelijk en snel via onze webshop. Hier vindt u onder meer rouwboeketten, rouwkransen, rouwharten en diverse klassieke- en moderne rouwstukken.

Indien u uw bestelling heeft geplaatst gaan onze vakkundige bloemisten voor u aan het werk. Hierbij staan zij garant voor een zorgvuldige behandeling van uw bloemen en is er veel aandacht voor details.

Heeft u een specifieke wens betreft de te bestellen bloemen voor een afscheid in Assen? Ook zeker dan kan Uitvaart-Bloemist u van dienst zijn. Neemt u in dat geval contact met ons op voor het bespreken van uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het realiseren van een waardig afscheid met bloemen.

Bloemen Assen bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt dagelijks bloemen op de diverse uitvaartlocaties in Assen. Bovendien bezorgen wij bloemen op ieder door u gewenst adres in Assen en omgeving. Hierbij kunt u denken aan een crematorium of uitvaartcentrum maar bijvoorbeeld ook een verzorgingstehuis of woonadres. Enkele voorbeelden van locaties in Assen waar wij onze bloemen met grote regelmaat bezorgen zijn: Afscheidshuis Naoberhuus, Rouwcentrum en Crematorium De Boskamp en Uitvaartcentrum Midden-Drenthe.

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw bloemen onder meer in de volgende plaatsen in de regio Assen: Amen, Anderen, Balloo, Beilen, Deurze, Ees, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Elp, Emmen, Gasteren, Gieten, Grolloo, Haren, Hoogeveen, Hoogezand, Hooghalen, Loon, Nijlande, Nooitgedacht, Norg, Rolde, Smilde, Taarlo, Tynaarlo, Veenhuizen, Westerbork, Zuidlaren, Zuidvelde.

Wilt u bloemen bestellen in de regio Assen maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwbloemen in iedere plaats binnen Nederland.

Heeft u een vraag over het bestellen of bezorgen van bloemen in Assen? Of wenst u een persoonlijk advies van een van onze ervaren arrangeurs? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr. 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een liefdevolle laatste bloemengroet.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen