Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Prachtige bloemen voor een crematie in Leeuwarden. Uitvaart-Bloemist realiseert uw laatste bloemengroet en zorgt voor een correcte bezorging bij het crematorium.

Bloemen crematie Leeuwarden

Wilt u bloemen bestellen voor een crematie in of nabij Leeuwarden? Uitvaart-Bloemist biedt u een ruime keuze aan prachtige rouwboeketten en rouwstukken. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist staan wij garant voor een tijdige bezorging en correcte behandeling van uw afscheidsbloemen.

Indien u uw rouwbloemen voor 10:30 uur bestelt, kunnen wij uw rouwstuk nog diezelfde middag bezorgen in Leeuwarden en omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemen crematie Leeuwarden bestellen

In de emotionele periode rondom de uitvaart van uw dierbare, komt er veel op u af. Uitvaart-Bloemist helpt u graag bij het realiseren van een liefdevol rouwarrangement. Onze vakkundige arrangeurs staan dagelijks voor u klaar om de mooiste bloemstukken te creëren. Het bestellen van bloemen voor een crematie in Leeuwarden doet u veilig via onze webshop. Hier vindt u tal aan sprekende rouwstukken welke zorgvuldig voor u worden samengesteld. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen.   

Heeft u een specifieke wens betreft de bloemen voor uw dierbare overledene? En kunt u deze niet terugvinden in ons assortiment? De ervaring en vakkundigheid van onze bloemisten, maken dat zij uw wens vertalen in een zeer persoonlijk rouwstuk. Wellicht had uw dierbare overledene een favoriete bloem? Of wilt u een bepaalde symboliek naar voren laten komen? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij geven u graag een passend advies en bespreken in alle rust de diverse mogelijkheden.  

Bloemen crematie Leeuwarden bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt dagelijks bloemen voor crematies in Leeuwarden. Wij dragen zorg voor een tijdige en correcte bezorging van uw bloemen zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. Enige locaties waar wij met grote regelmaat bloemen voor een crematie bezorgen zijn: Yardenhuis Goutum, afscheidscentrum & crematorium Andringastate.

Wij bezorgen bloemen voor een crematie niet alleen in Leeuwarden maar ook in nabijgelegen plaatsen als: Bolsward, Burgum, Deinum, Dokkum, Drachten, Franeker, Goutum, Hallum, Harlingen, Heerenveen, Huizum, Marsum, Menaam, Sneek, Stiens, Sumar, Warten, Winsum en Wommels.   

Wilt u bloemen bestellen voor een crematie maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwboeketten in geheel Nederland.

Uitvaart-Bloemist geeft u graag een persoonlijk advies over het bestellen van afscheidsbloemen. Onze vakkundige arrangeurs zijn dagelijks bereikbaar via telnr 088 – 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een passend afscheid met bloemen.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen