Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Bloemen voor een begrafenis in Leeuwarden bestelt u bij Uitvaart-Bloemist. De gespecialiseerde uitvaartbloemist van Friesland. Ruim assortiment begrafenisbloemen.

Bloemen begrafenis Leeuwarden

Heeft u een begrafenis in Leeuwarden en wenst u bloemen te bestellen voor uw dierbare overledene? Uitvaart-Bloemist is gespecialiseerd in het maken van bloemarrangementen voor een begrafenis in Leeuwarden. Met een ruim assortiment bieden wij u een diversiteit aan rouwbloemwerk.

Indien u uw bloemen voor een begrafenis in Leeuwarden voor 10:30 heeft bestelt, kunnen wij deze zelfs diezelfde dag nog voor u bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemen begrafenis Leeuwarden bestellen

Het bestellen van uw bloemen voor een begrafenis in Leeuwarden doet u veilig via onze webshop. Hier vindt u een verscheidenheid aan rouwboeketten, rouwstukken en rouwkransen. Stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld door ons team van vakkundige bloemisten. Of u nu op zoek bent naar een bescheiden rouwboeket of een royaal rouwarrangement, wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een specifieke wens betreft de bloemen welke u wilt bestellen voor een begrafenis in Leeuwarden? En kunt u deze niet terugvinden in ons assortiment? Ook zeker dan kunnen wij uw laatste bloemengroet realiseren. Neemt u voor het bespreken van uw wensen en bijbehorende mogelijkheden contact met ons op.

Bloemen begrafenis Leeuwarden bezorgen

Als gespecialiseerd uitvaartbloemist weten wij als geen ander hoe secuur de bezorging van uw bloemen behoort te verlopen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Bij Uitvaart-Bloemist bieden wij u dan ook een 100% bezorggarantie van uw bloemen voor een begrafenis in Leeuwarden. Of het nu een uitvaartcentrum, woonadres of begraafplaats betreft. Enkele uitvaartlocaties in of nabij Leeuwarden, waar wij met grote regelmaat bloemen voor een afscheid bezorgen zijn: Yardenhuis Goutum, afscheidscentrum & crematorium Andringastate, Uitvaartcentrum Noorderhof.

Bovendien bezorgen wij uw bloemen voor een begrafenis in de gehele provincie Friesland. Hieronder vallen onder meer plaatsen als: Appelscha, Bolsward, Burgum, Deinum, Dokkum, Drachten, Franeker, Goutum, Hallum, Harlingen, Heerenveen, Huizum, Makkum, Marsum, Menaam, Sneek, Stiens, Sumar, Warten, Winsum, Workum en Wommels.

Heeft u een vraag over het bestellen of bezorgen van bloemen voor een begrafenis in Leeuwarden? Of wenst u een persoonlijk advies van een ervaren bloemist? Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr 088 – 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een liefdevol afscheid met bloemen.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen