Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Wilt u een boeket bestellen voor een begrafenis? Uitvaart-Bloemist biedt u de mooiste bloemen voor de uitvaart van uw dierbare overledene. 100% bezorggarantie.

Begrafenis boeket

Het bestellen van een boeket voor een begrafenis doet u veilig en snel bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn een gespecialiseerde uitvaartbloemist en leveren rouwbloemwerk door heel Nederland. Of u nu een boeket voor een begrafenis in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of bijvoorbeeld Rotterdam wenst, Uitvaart-Bloemist is u graag van dienst.

Bestellen boeket begrafenis

Een boeket voor een begrafenis staat beter bekend onder de naam rouwboeket. Een rouwboeket is een handgebonden, liggend boeket bloemen. Door deze vorm is het boeket uitermate geschikt om op of bij de kist van de overledene te plaatsen. Het grote verschil tussen een rouwboeket en een rouwarrangement is dat de bloemen niet van water worden voorzien, dit in tegenstelling tot een rouwarrangement. Hierdoor worden rouwboeketten veelal op de dag van de begrafenis, crematie of condoleance, bij de overledene geplaatst.

Deze webshop toont u een groot assortiment rouwboeketten voor een begrafenis welke u hier veilig en gemakkelijk kunt bestellen. Bovendien is het merendeel van onze boeketten in diverse maten en kleuren leverbaar. Onze vakkundige arrangeurs maken uw boeket met dagverse bloemen en gepaste zorg en kunde, zo bent u verzekerd van een prachtig afscheid met bloemen.

Bezorgen boeket begrafenis

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar boeketten op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats maar ook een huisadres. Indien u uw bestelling voor een rouwboeket voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Kunt u het boeket van uw keuze niet terugvinden op onze webshop? Of had uw dierbare overledene een favoriete bloem welke u graag in het boeket verwerkt wil zien? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze arrangeurs in staat ieder door u gewenst boeket voor u samen te stellen. Neemt u in dit geval contact met ons op via 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

€ 74,95

Bekijken

Rouwboeket Winterlicht

Rouwboeket met bloemen uit het seizoen winter

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 64,95

Bekijken

Biedermeier Wandeling

Biedermeier met bloem- en bladmaterialen

€ 149,95

Bekijken

Rouwkrans Omarming

Rouwkrans met bloem- en bladmaterialen

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 274,95

Bekijken

Rouwarrangement Vaarwel

Ovaalvormig rouwarrangement met een diversiteit aan bloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Sneeuwvlok

Biedermeier met witte seizoensbloemen