Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Bent u op zoek naar een uitvaartbloemist in Leiden? Uitvaart-Bloemist biedt u het meest uitgebreide assortiment rouwbloemen voor een uitvaart in Leiden

Uitvaartbloemist Leiden

Uitvaart-Bloemist is de rouwwerkspecialist van Leiden en omgeving. Uitvaart-Bloemist biedt u het meest uitgebreide assortiment rouwbloemen voor een condoleance of uitvaart in Leiden.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde middag uw rouwkrans bezorgen op iedere gewenste locatie in Leiden of omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwbloemwerk bestellen Leiden

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwarrangementen in Leiden en omgeving. Binnen het assortiment van Uitvaart-Bloemist vindt u onder meer rouwboeketten, biedermeiers, rouwstukken, sympathieboeketten, rouwkransen, rouwharten, kistbedekkingen en strooibloemen. 

Om het bloemenafscheid zo persoonlijk mogelijk te maken kent het assortiment van Uitvaart-Bloemist diverse stijlen, van eigentijds tot traditioneel, van minimalistisch tot bloemrijk. Daarnaast kunt u het merendeel van onze rouwarrangementen in diverse kleurvarianten bestellen. Staat het rouwbloemwerk van uw wensen niet op onze webshop? Of had uw dierbare overledene een favoriete bloem welke in het boeket verwerkt dient te worden? Onze vakkundige arrangeurs zijn in staat uw wens te vertalen in prachtige laatste bloemengroet. Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 - 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst. 

Uitvaartbloemen bezorgen Leiden

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar uitvaartbloemen op iedere gewenste locatie in of nabij Leiden. Zo bezorgen wij onder meer rouwkransen bij begraafplaatsen, uitvaartcentrums maar bijvoorbeeld ook op een woonadres. Enige locaties waar wij onze rouwbloemen met grote regelmaat bezorgen zijn Crematorium Rhijnhof, Begraafplaats Zijlpoort en Monuta van der Luit.

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar uitvaartbloemen onder meer in de volgende gemeenten: Alphen aan den Rijn, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oestgeest, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Woubrugge en Zoeterwoude.

Staat uw plaatsnaam er niet bij maar bent u wel op zoek naar een uitvaartbloemist in Leiden? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Herinnering

Kleurrijke biedermeier met seizoensbloemen

€ 394,95

Bekijken

Kistbedekking Teder

Kistbedekking met Parfumrozen

€ 124,95

Bekijken

Biedermeier Kracht

Biedermeier met bloemen in warme kleuren

€ 164,95

Bekijken

Rouwarrangement Gedachten

Druppelvormig rouwarrangement met Rozen en Orchideeën

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 169,95

Bekijken

Bloemenmand Vasthouden

Luxe bloemenmand met herfstmaterialen

€ 89,95

Bekijken

Rouwboeket Bijzonder

Kleurrijk rouwboeket met seizoensbloemen