Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Bent u op zoek naar een uitvaartbloemist in Leiden? Uitvaart-Bloemist biedt u het meest uitgebreide assortiment rouwbloemen voor een uitvaart in Leiden

Uitvaartbloemist Leiden

Uitvaart-Bloemist is de rouwwerkspecialist van Leiden en omgeving. Uitvaart-Bloemist biedt u het meest uitgebreide assortiment rouwbloemen voor een condoleance of uitvaart in Leiden.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde middag uw rouwkrans bezorgen op iedere gewenste locatie in Leiden of omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwbloemwerk bestellen Leiden

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwarrangementen in Leiden en omgeving. Binnen het assortiment van Uitvaart-Bloemist vindt u onder meer rouwboeketten, biedermeiers, rouwstukken, sympathieboeketten, rouwkransen, rouwharten, kistbedekkingen en strooibloemen. 

Om het bloemenafscheid zo persoonlijk mogelijk te maken kent het assortiment van Uitvaart-Bloemist diverse stijlen, van eigentijds tot traditioneel, van minimalistisch tot bloemrijk. Daarnaast kunt u het merendeel van onze rouwarrangementen in diverse kleurvarianten bestellen. Staat het rouwbloemwerk van uw wensen niet op onze webshop? Of had uw dierbare overledene een favoriete bloem welke in het boeket verwerkt dient te worden? Onze vakkundige arrangeurs zijn in staat uw wens te vertalen in prachtige laatste bloemengroet. Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 - 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst. 

Uitvaartbloemen bezorgen Leiden

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar uitvaartbloemen op iedere gewenste locatie in of nabij Leiden. Zo bezorgen wij onder meer rouwkransen bij begraafplaatsen, uitvaartcentrums maar bijvoorbeeld ook op een woonadres. Enige locaties waar wij onze rouwbloemen met grote regelmaat bezorgen zijn Crematorium Rhijnhof, Begraafplaats Zijlpoort en Monuta van der Luit.

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar uitvaartbloemen onder meer in de volgende gemeenten: Alphen aan den Rijn, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oestgeest, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Woubrugge en Zoeterwoude.

Staat uw plaatsnaam er niet bij maar bent u wel op zoek naar een uitvaartbloemist in Leiden? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Lisianthus

Biedermeier met Lisianthus en diverse uitvaartbloemen

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Lisianthus

Rouwboeket met Lisianthus en diverse bloemen voor een begrafenis

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 144,95

Bekijken

Klassiek Zonnebloem

Rouwarrangement met Zonnebloem en Grassen

€ 149,95

Bekijken

Klassiek Phalaenopsis Druppel

Rouwarrangement met Phalaenopsis en Roos