Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Bloemen bestellen voor een uitvaart in Leeuwarden? Uitvaart-Bloemist is uw specialist voor het verzorgen van uitvaartbloemen in Leeuwarden en omgeving.

Uitvaartbloemen Leeuwarden

De mooiste uitvaartbloemen in Leeuwarden bestelt u gemakkelijk bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn de gespecialiseerde uitvaartbloemist van Leeuwarden en omstreken. Met een ruim assortiment uitvaartbloemen helpen wij u bij een passend afscheid met bloemen.

Het is zelfs mogelijk uw uitvaartbloemen nog diezelfde dag te bezorgen op een adres in Leeuwarden of omgeving. Indien u uw bestelling voor 10:30 uur heeft geplaatst, bezorgen wij uw rouwboeket nog diezelfde middag (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Uitvaartbloemen Leeuwarden bestellen

Het bestellen van uitvaartbloemen in Leeuwarden doet u veilig via onze webshop. Hier vindt u een verscheidenheid aan rouwboeketten en rouwarrangementen. Stuk voor stuk zorgvuldig samengesteld door ons team van vakkundige arrangeurs. Bovendien werken onze bloemisten uitsluitend met dagverse bloemen welke zoveel als mogelijk duurzaam geteeld zijn.

Heeft u een specifieke wens betreft de uitvaartbloemen welke u wilt bestellen? Ook zeker dan is het mogelijk uw rouwboeket bij ons te bestellen. Onze ervaren arrangeurs zijn in staat uw wens te vertalen naar een zeer persoonlijk rouwbloemstuk. Neemt u in dat geval contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Uitvaartbloemen Leeuwarden bezorgen

Uw uitvaartbloemen worden zeer zorgvuldig bezorgt op ieder door u gewenst adres in Leeuwarden en omgeving. Dagelijks bezorgen wij rouwboeketten en rouwstukken bij de diverse uitvaartlocaties in de regio. Enige afscheidslocaties waar wij met grote regelmaat uitvaartbloemen bezorgen zijn: Yardenhuis Goutum, Uitvaartcentrum Noorderhof en afscheidscentrum & crematorium Andringastate.

Naast het bezorgen van uitvaartbloemen in Leeuwarden bezorgen wij uw rouwboeket ook in plaatsen als: Bolsward, Burgum, Deinum, Dokkum, Drachten, Franeker, Goutum, Hallum, Harlingen, Heerenveen, Huizum, Marsum, Menaam, Sneek, Stiens, Sumar, Warten, Winsum en Wommels.   

Wenst u uitvaartbloemen te bestellen maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwbloemwerk in geheel Nederland. 

Heeft u een vraag over het bestellen van uitvaartbloemen in de omgeving van Leeuwarden? Of wilt u een persoonlijk advies van een ervaren bloemist? Onze vakkundige arrangeurs zijn dagelijks bereikbaar via telnr 088 – 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij een zeer passende laatste bloemengroet.

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Herinnering

Kleurrijke biedermeier met seizoensbloemen

€ 119,95

Bekijken

Biedermeier Geliefd

Biedermeier met bloemen in frisse pastelkleuren

€ 159,95

Bekijken

Rouwarrangement Zonnestraal

Ovaalvormig rouwarrangement met gele seizoensbloemen

€ 164,95

Bekijken

Rouwarrangement Gedachten

Druppelvormig rouwarrangement met Rozen en Orchideeën

€ 199,95

Bekijken

Rouwkrans Zorgzaamheid

Pastelkleurige rouwkrans met seizoensbloemen

€ 279,95

Bekijken

Rouwhart Voelbaar

Opengewerkt rouwhart met seizoensbloemen

€ 89,95

Bekijken

Rouwboeket Bijzonder

Kleurrijk rouwboeket met seizoensbloemen