Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist is uw adres voor het bestellen van een rouwtak in Rotterdam. De gespecialiseerde uitvaartbloemist met een groot assortiment rouwtakken voor een uitvaart in Rotterdam en omstreken

Rouwtak Rotterdam

U wenst een rouwtak te bestellen voor een uitvaart in Rotterdam? Een rouwtak is zeer geschikt voor een persoonlijk afscheid met bloemen. Uitvaart-Bloemist biedt u een groot assortiment rouwtakken voor een condoleance of uitvaart in Rotterdam en omgeving.

Indien u uw bestelling voor een rouwtak in Rotterdam voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen op een adres in de regio Rotterdam (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwtak Rotterdam bestellen

Voor het bestellen van een rouwtak in Rotterdam biedt Uitvaart-Bloemist u een ruime keuze. Uitvaart-Bloemist is de gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwbloemen in de regio Rotterdam. In ons assortiment vindt u onder meer biedermeiers, rouwkransen, rouwharten, rouwstukken, rouwtakken, kistbedekkingen en strooibloemen. Daarnaast is het ook mogelijk een rouwtak te bestellen in Rotterdam als steun voor de nabestaanden, een sympathieboeket. Het bestellen van een rouwtak in Rotterdam doet u gemakkelijk en snel via onze webshop. Vervolgens gaan onze arrangeurs voor u aan het werk en helpen u bij de realisatie van een prachtige laatste bloemengroet. Onze arrangeurs zijn allen vakkundig gediplomeerd en zeer actief op het gebied van rouwbloemwerk. Hierdoor zijn zij ook zeer zeker in staat een rouwtak op maat voor u samen te stellen. Indien u uw wens voor een rouwtak in Rotterdam niet kunt terugvinden op onze webshop, is het ook zeker mogelijk uw rouwtak bij ons te bestellen. Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Neemt u in dat geval contact met ons op betreft uw wensen voor een rouwtak in Rotterdam. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Rouwtak Rotterdam bezorgen

Voor het bezorgen van uw rouwtak in Rotterdam, is Uitvaart-Bloemist voor velen een vertrouwd leverancier. Wij bezorgen dagelijks rouwtakken op de diverse uitvaartlocaties van Rotterdam. Zo kunt u denken aan het bezorgen van een kistbedekking bij Crematorium Hofwijk en de bezorging van een rouwkrans bij Uitvaartcentrum en Crematorium Rotterdam. Welke rouwtak u ook kiest, Uitvaart-Bloemist bezorgt deze voor u op ieder door u gewenst adres in de regio. Wenst u een persoonlijk advies over het moment waarop u uw rouwtak zult laten bezorgen? Neemt u dan contact met ons op. Onze arrangeurs zijn dagelijks bereikbaar voor het geven van advies en informatie.

Wenst u meer informatie over het bestellen en bezorgen van een rouwtak in Rotterdam en omgeving? Of heeft u een andere vraag aan een van onze medewerkers? Wij zijn dagelijks bereikbaar via telnr 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Lisianthus

Biedermeier met Lisianthus en diverse uitvaartbloemen

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Lisianthus

Rouwboeket met Lisianthus en diverse bloemen voor een begrafenis

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 144,95

Bekijken

Klassiek Zonnebloem

Rouwarrangement met Zonnebloem en Grassen

€ 149,95

Bekijken

Klassiek Phalaenopsis Druppel

Rouwarrangement met Phalaenopsis en Roos