Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist is uw specialist voor een rouwtak in Leeuwarden. Groot assortiment rouwbloemen, correcte bezorging in Leeuwarden.

Rouwtak Leeuwarden

Wilt u een rouwtak bestellen voor een uitvaart in of nabij Leeuwarden? Uitvaart-Bloemist biedt u een ruime keuze aan prachtige rouwtakken en rouwboeketten. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist staan wij garant voor een tijdige bezorging en correcte behandeling van uw rouwbloemen.

Indien u uw rouwtak voor 10:30 uur bestelt, kunnen wij uw bloemen nog diezelfde middag bezorgen in Leeuwarden en omliggende gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwtak Leeuwarden bestellen

Het bestellen van een rouwtak in Leeuwarden doet u gemakkelijk via onze webshop. Hier vindt u een grote diversiteit aan afscheidsbloemenwerk. Bekijk het aanbod rouwboeketten, grafstukken en rouwkransen en plaats uw bestelling veilig via onze webwinkel. Onze arrangeurs stellen uw rouwtak vervolgens zorgvuldig samen. Hierbij maken zij gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen.  

Heeft u een specifieke wens betreft de rouwtak welke u wilt bestellen? Wellicht had uw dierbare overledene een favoriete bloem? Of wilt u een bepaalde symboliek naar voren laten komen? Ook dan is Uitvaart-Bloemist u graag van dienst. De ervaring en vakkundigheid van onze arrangeurs maken dat zij iedere, door u gewenste, rouwtak kunnen realiseren. Neemt u in dat geval contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Rouwtak Leeuwarden bezorgen

Uitvaart-Bloemist draagt zorg een voor een tijdige en correcte bezorging van uw rouwtak in Leeuwarden. U kunt hierdoor in alle rust afscheid nemen van uw dierbare overledene. Dagelijks bezorgen wij rouwtakken op ieder gewenst adres in de regio van Leeuwarden. Bij het uitvaartcentrum, de begraafplaats of bijvoorbeeld het crematorium. Enige afscheidslocaties waar wij met grote regelmaat uitvaartbloemen bezorgen zijn: Yardenhuis Goutum, Uitvaartcentrum Noorderhof en afscheidscentrum & crematorium Andringastate.

Naast het bezorgen van uw rouwtak in Leeuwarden bezorgen wij uw rouwbloemen ook in plaatsen als: Bolsward, Burgum, Deinum, Dokkum, Drachten, Franeker, Goutum, Hallum, Harlingen, Heerenveen, Huizum, Marsum, Menaam, Sneek, Stiens, Sumar, Warten, Winsum en Wommels.   

Wilt u een rouwtak bestellen maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Uitvaart-Bloemist bezorgt afscheidsbloemen in geheel Nederland.

Wilt u een persoonlijk advies over het bestellen van een rouwtak? Of wilt u meer informatie over het bezorgen van afscheidsbloemen in Leeuwarden? Onze vakkundige arrangeurs zijn dagelijks bereikbaar via telnr 088 – 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij een liefdevolle laatste bloemengroet.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Lisianthus

Biedermeier met Lisianthus en diverse uitvaartbloemen

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Lisianthus

Rouwboeket met Lisianthus en diverse bloemen voor een begrafenis

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 144,95

Bekijken

Klassiek Zonnebloem

Rouwarrangement met Zonnebloem en Grassen

€ 149,95

Bekijken

Klassiek Phalaenopsis Druppel

Rouwarrangement met Phalaenopsis en Roos