Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een rouwstuk doet u veilig en snel bij Uitvaart-Bloemist. Wij bieden een groot assortiment rouwbloemen gemaakt door arrangeurs met jarenlange ervaring.

Rouwstuk bestellen

Het bestellen van een rouwstuk voor een condoleance, begrafenis of crematie doet u veilig en gemakkelijk bij Uitvaart-Bloemist. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist bezorgen wij rouwstukken door heel Nederland. Of u nu een bloemstuk voor een begrafenis in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Breda of bijvoorbeeld Rotterdam wenst, de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist zijn u graag van dienst.

Uitvaart-Bloemist heeft een groot assortiment rouwstukken. Wij bieden u onder meer biedermeiers, klassieke – en moderne rouwarrangementen, rouwkransen, rouwboeketten, rouwharten en kistbedekkingen. Al onze arrangementen worden vervaardigd met gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Bovendien hebben al onze arrangeurs jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemwerk. Zo bent u verzekerd van een liefdevolle laatste bloemengroet.

Onze webshop toont u ons ruime assortiment rouwstukken waarvan u het meerendeel in diverse kleuren en maten kunt bestellen. Heeft u een specifieke wens betreft het rouwstuk van uw dierbare overledene? Indien het bloemenseizoen dit toelaat, zijn de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist in staat om uw wens te vertalen naar een zeer persoonlijk bloemstuk.

Bezorgen rouwstuk

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwstukken op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium, begraafplaats maar bijvoorbeeld ook een kerk. Indien u uw bestelling voor een rouwstuk voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Kunt u de bloemen van uw keuze niet terugvinden op onze webshop en wilt u een persoonlijk advies? Of wenst u vooraf meer informatie betreft het bestellen bij Uitvaart-Bloemist? Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.  

€ 49,95

Bekijken

Rouwboeket Trosroos

Rouwboeket met Trosrozen en diverse bloemen voor een afscheid.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Anthurium

Rouwboeket met Anthurium en diverse begrafenisbloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 119,95

Bekijken

Klassiek Roos Gegroepeerd

Rouwarrangement met Roos en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 139,95

Bekijken

Rouwkrans Helleborus

Rouwkrans met Roos en diverse bloemen voor een crematie

€ 179,95

Bekijken

Bloemenmand Parfumroos

Luxe bloemenmand opgemaakt met pastelkleurige Parfumrozen