Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een rouwstuk doet u veilig en snel bij Uitvaart-Bloemist. Wij bieden een groot assortiment rouwbloemen gemaakt door arrangeurs met jarenlange ervaring.

Rouwstuk bestellen

Het bestellen van een rouwstuk voor een condoleance, begrafenis of crematie doet u veilig en gemakkelijk bij Uitvaart-Bloemist. Als gespecialiseerd uitvaartbloemist bezorgen wij rouwstukken door heel Nederland. Of u nu een bloemstuk voor een begrafenis in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Breda of bijvoorbeeld Rotterdam wenst, de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist zijn u graag van dienst.

Uitvaart-Bloemist heeft een groot assortiment rouwstukken. Wij bieden u onder meer biedermeiers, klassieke – en moderne rouwarrangementen, rouwkransen, rouwboeketten, rouwharten en kistbedekkingen. Al onze arrangementen worden vervaardigd met gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Bovendien hebben al onze arrangeurs jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemwerk. Zo bent u verzekerd van een liefdevolle laatste bloemengroet.

Onze webshop toont u ons ruime assortiment rouwstukken waarvan u het meerendeel in diverse kleuren en maten kunt bestellen. Heeft u een specifieke wens betreft het rouwstuk van uw dierbare overledene? Indien het bloemenseizoen dit toelaat, zijn de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist in staat om uw wens te vertalen naar een zeer persoonlijk bloemstuk.

Bezorgen rouwstuk

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwstukken op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium, begraafplaats maar bijvoorbeeld ook een kerk. Indien u uw bestelling voor een rouwstuk voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze nog diezelfde dag voor u bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Kunt u de bloemen van uw keuze niet terugvinden op onze webshop en wilt u een persoonlijk advies? Of wenst u vooraf meer informatie betreft het bestellen bij Uitvaart-Bloemist? Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.  

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Herinnering

Kleurrijke biedermeier met seizoensbloemen

€ 394,95

Bekijken

Kistbedekking Teder

Kistbedekking met Parfumrozen

€ 124,95

Bekijken

Biedermeier Kracht

Biedermeier met bloemen in warme kleuren

€ 164,95

Bekijken

Rouwarrangement Gedachten

Druppelvormig rouwarrangement met Rozen en Orchideeën

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 169,95

Bekijken

Bloemenmand Vasthouden

Luxe bloemenmand met herfstmaterialen

€ 89,95

Bekijken

Rouwboeket Bijzonder

Kleurrijk rouwboeket met seizoensbloemen