Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist is uw specialist op het gebied van rouwkransen in Leiden en omgeving. Rouwbloemwerk gemaakt door ervaren arrangeurs.

Rouwkrans Leiden

Uitvaart-Bloemist is de gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwkransen in Leiden en omgeving. Het assortiment van Uitvaart-Bloemist biedt u een grote keuze aan rouwkransen, zo vindt u hier diverse royale, luxe kransen maar ook meer ingetogen rouwkransen. Via deze webshop kunt u ons assortiment rouwkransen bekijken en veilig uw bestelling voor een rouwkrans in Leiden plaatsen. Onze ervaren en vakkundige arrangeurs maken uw rouwkrans vervolgens met gepaste zorg en aandacht. Zo bent u verzekerd van een waardig bloemenafscheid.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde dag  nog uw krans bezorgen in de regio Leiden (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwkrans bestellen Leiden

Het bestellen van een rouwkrans voor een condoleance of uitvaart in Leiden of omgeving, gaat gemakkelijk en veilig via deze webshop. Het ruime assortiment van Uitvaart-Bloemist is tevens in diverse maten en kleuren te bestellen. Heeft u echter een specifieke wens betreft het bloemwerk voor uw dierbare overledene, en kunt u deze niet terugvinden in de getoonde arrangementen, dan maken wij graag een bloemarrangement op maat. Neemt u in dat geval contact met ons op via 010 - 52 232 15, indien het bloemenseizoen dit toelaat is alles mogelijk.

Rouwkrans bezorgen Leiden

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw rouwkrans op iedere door u gewenste locatie in of nabij Leiden. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, kerk, crematorium maar bijvoorbeeld ook een woonadres. Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwkransen onder meer in de volgende gemeenten: Alphen aan den Rijn, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorschoten, Wassenaar, Warmond, Woubrugge en Zoeterwoude.

Staat de door u gewenste rouwkrans niet op onze webshop? Of wilt u graag een specifieke bloem of kleur in de rouwkrans verwerkt zien? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze arrangeurs in staat om iedere gewenste rouwkrans voor u te maken. Neemt u in dit geval contact met ons op via 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een passende laatste bloemengroet.

Informatie rouwkrans Leiden

Wilt u een persoonlijk advies van een van onze arrangeurs? Of wenst u meer informatie over het bestellen van een rouwkrans in Leiden en omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

€ 49,95

Bekijken

Rouwboeket Trosroos

Rouwboeket met Trosrozen en diverse bloemen voor een afscheid.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 164,95

Bekijken

Biedermeier Pioenroos

Biedermeier met Pioenroos en diverse bloemen voor een afscheid

€ 119,95

Bekijken

Klassiek Roos Gegroepeerd

Rouwarrangement met Roos en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 139,95

Bekijken

Rouwkrans Helleborus

Rouwkrans met Roos en diverse bloemen voor een crematie