Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwkransen voor een uitvaart in Haarlem of omgeving.

Rouwkrans Haarlem

Wenst u een rouwkrans te bestellen voor een uitvaart of condoleance in Haarlem? Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde uitvaartbloemist van Haarlem en omgeving.

Indien u uw bestelling voor een rouwkrans voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij uw rouwkrans nog dezelfde dag bezorgen in Haarlem en nabijgelegen gemeenten (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Rouwkrans bestellen Haarlem

Uitvaart-Bloemist is gespecialiseerd in het maken van rouwkransen voor een condoleance, begrafenis of crematie in Haarlem. In ons ruime assortiment vindt u naast rouwkransen ook ander rouwbloemwerk zoals rouwboeketten en klassieke- en moderne rouwarrangementen. Ons assortiment biedt u subtiele rouwkransen maar ook luxe, bloemrijke rouwkransen waarin de mooiste Rozen worden verwerkt. Via onze webshop kunt u veilig en snel uw bestelling voor een rouwkrans in Haarlem of omgeving plaatsen. Uiteraard kunt u hier de keuze maken om uw rouwkrans te voorzien van een persoonlijke afscheidsgroet in de vorm van een rouwkaart of rouwlint. Onze gediplomeerde arrangeurs maken uw krans vervolgens met gepaste zorg en vakkennis. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Kunt u de rouwkrans van uw wensen niet terugvinden op onze webshop? Wellicht had u dierbare overledene een favoriete bloem of kleur? Neemt u in dat geval contact met ons op. Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze ervaren arrangeurs in staat iedere door u gewenste krans op maat voor u te maken. Neemt u in dat geval contact met ons op via 010 - 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Rouwkrans bezorgen Haarlem

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar rouwkransen op iedere door u gewenste locatie in of nabij Haarlem. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, kerk, begraafplaats, crematorium maar bijvoorbeeld ook een huisadres. Enige locaties waar Uitvaart-Bloemist haar rouwkransen met grote regelmaat bezorgt zijn Uitvaartcentrum Haarlem en Omgeving, Uitvaartcentrum Kennemerland en Yarden Crematorium Haarlem.

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwkransen onder meer in de volgende gemeenten: Aalsmeer, Amsterdam, Badhoevedorp, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Leimuiden, Noordwijk, Noordwijkerhout, Osdorp, Sassenheim, Velserbroek, Wijk aan Zee, Wormerveer, Zaandam en Zandvoort.

Informatie rouwkrans Haarlem

Wilt u vooraf graag meer informatie betreft het bestellen van een rouwkrans in Haarlem? Of heeft u een andere vraag aan een van onze bloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.  

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Herinnering

Kleurrijke biedermeier met seizoensbloemen

€ 394,95

Bekijken

Kistbedekking Teder

Kistbedekking met Parfumrozen

€ 124,95

Bekijken

Biedermeier Kracht

Biedermeier met bloemen in warme kleuren

€ 164,95

Bekijken

Rouwarrangement Gedachten

Druppelvormig rouwarrangement met Rozen en Orchideeën

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 169,95

Bekijken

Bloemenmand Vasthouden

Luxe bloemenmand met herfstmaterialen

€ 89,95

Bekijken

Rouwboeket Bijzonder

Kleurrijk rouwboeket met seizoensbloemen