Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Wit u een boeket bloemen voor een crematie bestellen? Uitvaart-Bloemist is uw gespecialiseerde bloemist op het gebied van rouwboeketten.

Boeket crematie

Een boeket bestellen voor de crematie van uw dierbare overledene doet uit bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn een bloemist die zich heeft toegelegd in het mooiste rouwbloemwerk. Uitvaart-Bloemist levert rouwboeketten voor crematies in heel Nederland.

Indien u uw bestelling voor een rouwboeket voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde dag  nog uw rouwboeket bezorgen in iedere plaats binnen Nederland (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Boeket crematie bestellen

Een boeket bloemen voor een crematie is een rouwboeket. Dit type boeket wordt eenzijdig, liggend gebonden zodat deze op of naast de kist geplaatst kan worden. Als specialist op het gebied van rouwboeketten, vindt u in ons grote assortiment rouwboeketten in diverse stijlen. Of u nu op zoek bent naar een subtiel boeket met Rozen of juist een kleurrijk boeket met diverse bloemen uit het seizoen. Via onze webshop kunt u eenvoudig en veilig uw bestelling voor een rouwboeket voor een crematie plaatsen. Uiteraard krijgt u hierbij de keuze uw boeket te voorzien van een laatste afscheidsgroet in de vorm van een rouwkaart of luxe rouwlint. Onze ervaren arrangeurs maken uw rouwboeket vervolgens met gepaste zorg en liefde. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van een waardig afscheid met bloemen.

Boeket crematie bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar boeketten voor een crematie op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Zo kunt u denken aan een crematorium, uitvaartcentrum maar bijvoorbeeld ook een huisadres.

Kunt u het door u gewenste boeket niet terugvinden op onze webshop? Of had u het boeket graag in specifieke kleurstelling gezien? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze ervaren bloemisten in staat ieder door u gewenst boeket voor u te maken. Neemt u in dat geval contact met ons op via telnr. 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.  

€ 49,95

Bekijken

Rouwboeket Trosroos

Rouwboeket met Trosrozen en diverse bloemen voor een afscheid.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Anthurium

Rouwboeket met Anthurium en diverse begrafenisbloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 119,95

Bekijken

Klassiek Roos Gegroepeerd

Rouwarrangement met Roos en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 139,95

Bekijken

Rouwkrans Helleborus

Rouwkrans met Roos en diverse bloemen voor een crematie

€ 179,95

Bekijken

Bloemenmand Parfumroos

Luxe bloemenmand opgemaakt met pastelkleurige Parfumrozen