Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een bloemstuk voor een uitvaart doet u gemakkelijk en veilig bij Uitvaart-Bloemist. Het grootste assortiment hoogwaardig rouwbloemwerk van Nederland.

Bloemstuk uitvaart

Wilt u een bloemstuk voor de uitvaart van uw dierbare overledene bestellen? Uitvaart-Bloemist is specialist op het gebied van bloemstukken voor een uitvaart of condoleance. Onze organisatie heeft zich volledig toegelegd in het realiseren van een liefdevol afscheid met bloemen.  

Indien u uw bestelling voor een bloemstuk voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde dag  nog uw rouwbloemstuk bezorgen in iedere plaats binnen Nederland (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemstuk uitvaart bestellen

Via onze webshop kunt u eenvoudig ons assortiment bloemstukken voor een uitvaart bekijken en gemakkelijk en veilig uw bestelling plaatsen. Ons assortiment bestaat onder meer uit rouwkransen, rouwboeketten, rouwharten, klassieke en moderne bloemstukken, kistarrangementen en strooibloemen.

Bovendien kunt u via deze webshop bloemstukken in diverse prijsklassen, kleuren en maten bestellen. Al onze bloemstukken worden vervaardigd met dagverse bloemen en hoogwaardige materialen en worden gearrangeerd door bloemisten met jarenlange ervaring op het gebied van rouwbloemwerk. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Bloemstuk uitvaart bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar bloemstukken op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Zo kunt u denken aan een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium maar bijvoorbeeld ook een kerk of woonadres.

Staat het bloemstuk van uw wensen niet op onze webshop? Wellicht had uw dierbare overledene een favoriete bloem of kleur? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn de arrangeurs van Uitvaart-Bloemist in staat ieder door u gewenst bloemstuk, op maat voor u te maken. Neemt u in dat geval contact met ons op via telnr. 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.  

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Lisianthus

Biedermeier met Lisianthus en diverse uitvaartbloemen

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Lisianthus

Rouwboeket met Lisianthus en diverse bloemen voor een begrafenis

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 144,95

Bekijken

Klassiek Zonnebloem

Rouwarrangement met Zonnebloem en Grassen

€ 149,95

Bekijken

Klassiek Phalaenopsis Druppel

Rouwarrangement met Phalaenopsis en Roos