Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een bloemstuk voor een crematie doet u bij een specialist op het gebied van rouwbloemen. Uitvaart-Bloemist is uw leverancier van de mooiste bloemstukken.

Bloemstuk crematie

Een bloemstuk bestellen voor de crematie van uw dierbare overledene doet uit bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn een gespecialiseerd uitvaartbloemist en leveren bloemstukken voor crematies in heel Nederland.

Indien u uw bestelling voor een bloemstuk voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde dag  nog uw rouwbloemstuk bezorgen in iedere plaats binnen Nederland (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemstuk crematie bestellen

Als specialist op het gebied van rouwbloemen bestaat ons assortiment uit diverse typen rouwarrangementen. In ons grote assortiment vindt u onder meer rouwkransen, rouwboeketten, biedermeiers, klassieke- en moderne rouwarrangementen en kistbedekkingen. Via onze webshop kunt u eenvoudig en veilig uw bestelling voor een bloemstuk voor een crematie plaatsen. Bovendien kunt u bloemstukken in diverse prijsklassen, kleuren en maten bestellen. Onze ervaren arrangeurs maken uw rouwarrangement vervolgens met gepaste zorg en vakbekwaamheid. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Bloemstuk crematie bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar bloemstukken voor een crematie op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Zo kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium maar bijvoorbeeld ook een woonadres.

Kunt u het bloemstuk van uw wensen niet terugvinden op onze webshop? Wellicht had uw dierbare overledene een favoriete bloem of kleur? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze arrangeurs in staat ieder door u gewenst bloemstuk, op maat voor u samen te stellen. Neemt u in dat geval contact met ons op via telnr. 010 – 52 232 15 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

€ 49,95

Bekijken

Rouwboeket Trosroos

Rouwboeket met Trosrozen en diverse bloemen voor een afscheid.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Anthurium

Rouwboeket met Anthurium en diverse begrafenisbloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 119,95

Bekijken

Klassiek Roos Gegroepeerd

Rouwarrangement met Roos en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 139,95

Bekijken

Rouwkrans Helleborus

Rouwkrans met Roos en diverse bloemen voor een crematie

€ 179,95

Bekijken

Bloemenmand Parfumroos

Luxe bloemenmand opgemaakt met pastelkleurige Parfumrozen