Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van een bloemstuk voor een crematie doet u bij een specialist op het gebied van rouwbloemen. Uitvaart-Bloemist is uw leverancier van de mooiste bloemstukken voor crematies.

Bloemstuk crematie

Een bloemstuk bestellen voor de crematie van uw dierbare overledene doet uit bij Uitvaart-Bloemist. Wij zijn een gespecialiseerd uitvaartbloemist en leveren bloemstukken voor crematies in heel Nederland.

Indien u uw bestelling voor een bloemstuk voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij diezelfde dag  nog uw rouwbloemstuk bezorgen in iedere plaats binnen Nederland (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemstuk crematie bestellen

Als specialist op het gebied van rouwbloemen bestaat ons assortiment uit diverse typen rouwarrangementen. In ons grote assortiment vindt u onder meer rouwkransen, rouwboeketten, biedermeiers, klassieke- en moderne rouwarrangementen en kistbedekkingen.

Via onze webshop kunt u eenvoudig en veilig uw bestelling voor een bloemstuk voor een crematie plaatsen. Bovendien kunt u bloemstukken in diverse prijsklassen, kleuren en maten bestellen. Onze ervaren arrangeurs maken uw rouwarrangement vervolgens met gepaste zorg en vakbekwaamheid. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van een prachtige laatste bloemengroet.

Bloemstuk crematie bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt haar bloemstukken voor een crematie op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Zo kunt u denken aan een uitvaartcentrum, crematorium maar bijvoorbeeld ook een woonadres.

Kunt u het bloemstuk van uw wensen niet terugvinden op onze webshop? Wellicht had uw dierbare overledene een favoriete bloem of kleur? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze arrangeurs in staat ieder door u gewenst bloemstuk, op maat voor u samen te stellen. Neemt u in dat geval contact met ons op via telnr. 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Vredig

Rouwboeket met een diversiteit aan bloemen

€ 44,95

Bekijken

Rouwboeket Sereen

Rouwboeket met Rozen

€ 114,95

Bekijken

Biedermeier Dierbaar

Biedermeier met een diversiteit aan bloemen

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Herinnering

Kleurrijke biedermeier met seizoensbloemen

€ 394,95

Bekijken

Kistbedekking Teder

Kistbedekking met Parfumrozen

€ 124,95

Bekijken

Biedermeier Kracht

Biedermeier met bloemen in warme kleuren

€ 164,95

Bekijken

Rouwarrangement Gedachten

Druppelvormig rouwarrangement met Rozen en Orchideeën

€ 194,95

Bekijken

Rouwhart Hartstocht

Bolvormig rouwhart van Rozen

€ 169,95

Bekijken

Bloemenmand Vasthouden

Luxe bloemenmand met herfstmaterialen

€ 89,95

Bekijken

Rouwboeket Bijzonder

Kleurrijk rouwboeket met seizoensbloemen