Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Het bestellen van bloemen voor een uitvaart doet u bij Uitvaart-Bloemist. Specialist op het gebied van hoogwaardig rouwbloemwerk. 100% bezorggarantie van uw bloemen.

Bloemen uitvaart

Bloemen spelen van oudsher een belangrijke rol tijdens de uitvaart van uw dierbare overledene. Voor het bestellen van bloemen voor een condoleance of uitvaart, bent u bij Uitvaart-Bloemist aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van het mooiste rouwbloemwerk. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van dagverse bloemen en hoogwaardige materialen. Bovendien hebben al onze arrangeurs jarenlange ervaring in het realiseren van een liefdevolle laatste bloemengroet en gaan zij met grote zorgvuldigheid te werk.

Indien u uw bestelling voor een rouwboeket voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij uw rouwboeket nog diezelfde dag bezorgen (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemen uitvaart bestellen

Onze webshop bevat een grote verscheidenheid aan bloemen voor een uitvaart. Het assortiment bestaat onder meer uit rouwboeketten, rouwkransen, rouwharten, klassieke- en moderne rouwstukken en kistarrangementen. Daarnaast is het merendeel van ons bloemwerk in diverse kleuren en maten te bestellen. Wenst u een rouwlint of rouwkaart aan de bloemen te bevestigen? Uiteraard behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Via onze webshop kunt u veilig en snel uw bloemen voor een uitvaart bestellen. De arrangeurs van Uitvaart-Bloemist zorgen vervolgens voor een juiste behandeling van uw bloemwerk, zo bent u verzekerd van een waardig afscheid van uw dierbare.  

Bloemen uitvaart bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt uw bloemen voor een uitvaart op iedere door u gewenste locatie in Nederland. Hierbij kunt u denken aan een uitvaartcentrum, kerk, crematorium maar bijvoorbeeld ook een woonadres.

Staan de door u gewenste bloemen niet op onze webshop? Of wilt u graag een specifieke bloem of kleur in het arrangement verwerkt zien? Indien het bloemenseizoen dit toelaat zijn onze arrangeurs in staat uw wens te vertalen in een arrangement op maat. Neemt u in dit geval contact met ons op via 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag.

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Lisianthus

Biedermeier met Lisianthus en diverse uitvaartbloemen

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Lisianthus

Rouwboeket met Lisianthus en diverse bloemen voor een begrafenis

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 144,95

Bekijken

Klassiek Zonnebloem

Rouwarrangement met Zonnebloem en Grassen

€ 149,95

Bekijken

Klassiek Phalaenopsis Druppel

Rouwarrangement met Phalaenopsis en Roos