Bloemist: Uitvaarbloemist In Memoriam (Wijzigen) | Uw winkelmandje: 0 items, € 0,- excl. bezorgkosten

Wilt u bloemen voor een begraenis bestellen? Uitvaart-Bloemist is uw specialist op het gebied van rouwbloemen voor een begrafenis. Wij bieden u een 100% vers- en bezorggarantie.

Bloemen voor een begrafenis

Uitvaart-Bloemist is een gespecialiseerde bloemist die zich heeft toegelegd in het maken van bloemenarrangementen voor begrafenissen, crematies en condoleances. Passend rouwbloemwerk kan de nabestaanden veel steun bieden op de dag van de uitvaart. De arrangeurs van Uitvaart-Bloemist hebben allen jarenlange ervaring en stellen graag voor u de mooiste arrangementen samen. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van dagverse (duurzame) bloemen en hoogwaardige materialen.

Via deze webshop kunt u een groot deel van ons aanbod rouwbloemen bekijken en veilig en snel uw bestelling plaatsen. Bovendien is het merendeel van ons assortiment in diverse maten en kleuren verkrijgbaar.

Kunt u het rouwbloemwerk van uw wensen niet terugvinden in onze webshop? Of wilt u de favoriete bloem van de overledene, in het rouwboeket laten verwerken? Indien het bloemenseizoen dit toelaat, zijn onze arrangeurs in staat ieder gewenst rouwboeket voor u samen te stellen. Neemt u in dit geval contact met ons op via 088 - 256 36 36 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij het realiseren van een zeer persoonlijke laatste bloemengroet.

Indien u uw bestelling voor begrafenisbloemen voor 10:30 uur heeft geplaatst, kunnen wij deze diezelfde dag nog bezorgen in geheel Nederland (uitgezonderd zon- en feestdagen).

Bloemen voor begrafenis laten bezorgen

Uitvaart-Bloemist bezorgt rouwarrangementen door geheel Nederland, op ieder door u gewenst adres. Hierbij kunt u denken aan uitvaartcentrums, kerken, woonadressen maar ook begraafplaatsen. Enkele plaatsen waar wij onze bloemen bezorgen zijn: Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lisse, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Zoetermeer.

Informatie begrafenisbloemen bestellen

Wilt u voorafgaand aan uw bestelling meer informatie over Uitvaart-Bloemist? Of wilt u een persoonlijk advies van een van onze bloemisten? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Gerbera

Rouwboeket met Gerbera en diverse bloemen voor een uitvaart

€ 34,95

Bekijken

Rouwboeket Roos Klassiek

Rouwboeket met Roos

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Lisianthus

Biedermeier met Lisianthus en diverse uitvaartbloemen

€ 99,95

Bekijken

Biedermeier Clematis

Biedermeier met Clematis en diverse rouwbloemen

€ 39,95

Bekijken

Rouwboeket Lisianthus

Rouwboeket met Lisianthus en diverse bloemen voor een begrafenis

€ 109,95

Bekijken

Biedermeier Gloriosa

Biedermeier met Gloriosa en diverse rouwbloemen

€ 144,95

Bekijken

Klassiek Zonnebloem

Rouwarrangement met Zonnebloem en Grassen

€ 149,95

Bekijken

Klassiek Phalaenopsis Druppel

Rouwarrangement met Phalaenopsis en Roos